Europa League: Όρθιος με 10 παίκτες ο Ολυμπιακός απέναντι στη Γουλβς (1-1)

Europa League: Όρθιος με 10 παίκτες ο Ολυμπιακός απέναντι στη Γουλβς (1-1)

Ο Ολυμπιακός κατάφερε κι έμεινε όρθιος (1-1) απέναντι στη Γουλβς στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για την φάση των «16» του Europa League, παρά το γεγονός ότι έπαιξε χωρίς τον κόσμο του και κυρίως άντεξε αν κι έπαιξε με παίκτη λιγότερο για μια ώρα, λόγω αποβολή του Σεμέδο στο 28’!.

Η ρεβάνς είναι άγνωστο αν και πότε θα διεξαχθεί, αφού οριστικές αποφάσεις για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις η UEFA θα πάρει την ερχόμενη Τρίτη μετά από ευρεία τηλε-σύσκεψη που θα έχει με τις Ομοσπονδίες μέλη της…

Στο άδειο από κόσμο λόγω κορονοϊού «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός κοίταξε με πολλές πάσες να έχει την κατοχή της μπάλας, να την κυκλοφορεί σίγουρα, κι έψαχνε με υπομονή να βρει διαδρόμους στην εστία του Πατρίσιο. Από την άλλη πλευρά η Γουλβς περίμενε τον αντίπαλο κι έψαχνε την ξαφνική αντεπίθεση. Και στο 28’ στη μοναδική ξαφνική της αντεπίθεση ο Ζότα έφυγε μόνος του, ο Σεμέδο τον ανέτρεψε πριν μπει στην περιοχή και ο Γάλλος ρέφερι του έδειξε την κόκκινη κάρτα στο 28’.

Με 10 παίκτες οι Πειραιώτες γύρισαν πίσω και οι Αγγλοι πήραν τα ηνία του αγώνα αλλά δεν μπόρεσαν να απειλήσουν τους «ερυθρόλευκους»…

Στο β’ μέρος ο Ολυμπιακός αν και έπαιζε με 10 παίκτες αιφνιδίασε στ 53’ την Γουλβς και άνοιξε το σκορ. Συνδυασμός Καμαρά-Γκιγιέρμε, σέντρα συρτή του Βραζιλιάνου και ο Ελ Αραμπί πέτυχε τα 7ο φετινό του τέρμα στην Ευρώπη (1-0).

Η Γουλβς συνέχισε να είναι φλύαρη και στο 59’ έκανε την πρώτη ευκαιρία στο ματς όπου την βολίδα του Χιμένεθ έδιωξε ο Σα. Όμως η τύχη ήταν με τους Αγγλους και στο 67’ σε φάουλ του Νέτο η μπάλα άλλαξε πορεία στον Μπουχαλάκη και ξεγέλασε τον Σα για το 1-1.

Από κει και πέρα οι «ερυθρόλευκοι» έκλεισαν τους χώρους και η αγγλική ομάδα δεν μπόρεσε ποτέ να απειλήσει για δεύτερο γκολ.

Ο Γάλλος διαιτητής Κλεμάν Τουρπέν απέβαλε τον Σεμέδο και κιτρίνισε τους Ντόχερτι, Κόαντι, Σα, Νέτο

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Σεμέδο, Μπα, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Βαλμπουενά (84’ Γκασπάρ), Μασούρας (30’ Σισέ), Ελ Αραμπί (74’ Φορτούνης).

ΓΟΥΛΒΣ: Ρούι Πατρίσιο, Ντόχερτι (46’ Νέτο), Νέβες, Χιμένεθ, Μπολί, Κόαντι, Ζότα, Σάις, Μουτίνιο (85’ Ντεντονκέρ), Βινάγκρε (78’ Ποντένσε), Τραορέ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter