Europa League: Το 0-0 στη Γρανάδα αδικεί τον ΠΑΟΚ

Europa League: Το 0-0 στη Γρανάδα αδικεί τον ΠΑΟΚ

Η 2η σερί ισοπαλία του ΠΑΟΚ (0-0) στην 2η αγωνιστική του 5ου ομίλου του Europa League στη Γρανάδα αυτή τη φορά, δεν ευνοεί την ελληνική ομάδα, ειδικά μετά την εκτός έδρας νίκη της Αϊντχόφεν στην Λευκωσία επί της Ομόνοιας με 2-1, καθώς τον αφήνει στην 3η θέση του ομίλου με δύο πόντους…

Με τον Αμπελ Φερέιρα… φευγάτο από νωρίς το απόγευμα (θα συνεχίσει την καριέρα του στην βραζιλιάνικη Παλμέιρας, ενώ λέγεται ότι θα πάρει μαζί του και τον Ντούγκλας Αουγκούστο) ο «δικέφαλος» κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο. Εγκλώβισε τους γρήγορους επιθετικούς των Ανδαλουσιάνων κι έβγαινε γρήγορα στις αντεπιθέσεις δημιουργώντας πολλούς κινδύνους στην εστία των γηπεδούχων. Αποκορύφωμα ήταν το δοκάρι του Σβαμπ μετά από σέντρα του Ινγκασον στο 28’.

Στο β’ μέρος ο ρυθμός του ΠΑΟΚ έπεσε και η Γρανάδα πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Ζίφκοβιτς. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο ο «δικέφαλος» βγήκε για τα καλά μπροστά για να πάρει τη νίκη αλλά ο ρέφερι του αρνήθηκε πέναλτι στο 91’ σε ανατροπή του Σβαμπ από τον Σάντσες (στο Europa League δεν υπάρχει VAR)

Ο Πορτογάλος ρέφερι Μαρτίνς κιτρίνισε τους Ερέρα, Ροντρίγκο, Γιαννούλη, Ζίφκοβιτς.

ΓΡΑΝΑΔΑ: Ρουί Σίλβα, Βαγιέχο, Χερμάν, Ερέρα (59’ Μολίνα), Νέβα, Γκοναλόν (90’ Μπράις), Μίγια, Ματσίς (90’ Ντουάρτε), Πουέρτας, Κένεντι (73’ Μοντόρο), Σουάρεθ (73’ Σόρο).

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Ίνγκασον, Βαρέλα, Κρέσπο, Σβαμπ, Αουγκούστο, Ροντρίγκο (74’ Ουαγκέ), Γιαννούλης, Μουργκ (69’ Ελ Καντουρί), Α. Ζίβκοβιτς, Τσόλακ (69’ Σφιντέρσκι)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter