Europa League: Προκρίσεις για Ατρόμητο και Άρη

Europa League: Προκρίσεις για Ατρόμητο και Άρη

Στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League προκρίθηκαν ο Άρης και ο Ατρόμητος έπειτα από τις νίκες τους επί της ΑΕ Λεμεσού και της Στρέντα Ντουνάισκα αντίστοιχα.

Οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης θα αντιμετωπίσουν τώρα τη Μόλντε από τη Νορβηγία. Στον δρόμο του «αστεριού» θα βρεθεί η Λέγκια Βαρσοβίας.

Πρόκριση με Ντιγκινί

Το χρυσό γκολ για τον Άρη πέτυχε στο 14’ ο Νικολά Ντιγκινί με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Ιντέγε από τον Βοζίνια έπειτα από εκπληκτική κάθετη πάσα του Μπάσα.

Οι Κύπριοι απείλησαν άμεσα στο 37’, αλλά η κεφαλιά του Ν. Τεϊσέιρα βρήκε στο δεξί δοκάρι του Κουέστα. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ προσπάθησε να πιέσει. Η αποβολή του Γκοντάλ στο 85’ της στέρησε τη δυνατότητα να κατασκηνώσει στην περιοχή του Άρεως.

ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ: Βοζίνια, Γκαστανιάγα, Α. Τεϊσέιρα, Γκοντάλ, Ν. Τεϊσέιρα (65’ Ζαρτσίνιο), Γουίλερ (52’ Κάρλος), Αντάμοβιτς, Ζντραφκόφσκι, Αγκάνοβιτς, Γκαζαριάν, Χουράδο (52’ Αβραάμ)

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Σούντγκρεν, Βέλεθ, Ρόουζ, Κόρχουτ, Μπάσα, Ματίγια, Φετφατζίδης (68’ Σάσα), Λάρσον (61’ Τόνσο), Ντιγκινί, Ιντέγε (86’ Μαρτίνεθ)

Παιχνίδι με τη φωτιά

Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος έπαιξε με τη φωτιά. Αν και είχε υπέρ του την εκτός έδρας νίκη με 2-1, κι ενώ προηγήθηκε 2-0 με γκολ των Κατράνη στο 22’ και του Μανούσου στο 28’ από πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, στο πρώτο 25λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου έδωσε δικαιώματα. Η Ντουνάισκα ισοφάρισε 2-2 με τους Ραμίρες στο 54’ και Καλμάρ στο 72’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Απείλησε και με 3ο γκολ, αλλά στο 76’ Ρισβάνης λύτρωσε τον Γιάννη Αναστασίου, τους συμπαίκτες του και τους οπαδούς στο Περιστέρι.

Η Στρέντα δεν παραδόθηκε. Στο 97’, μάλιστα, είχε δοκάρι με τον Καλμάρ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μέγιερι, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Χαρίσης, Μάντσον, Ουμπίδες (86’ Νάστος), Μανούσος, Ενσικουλού (70’ Ρόσα), Βέλλιος (60’ Καχίλα)

ΣΤΡΕΝΤΑ: Τζέντλικα, Ρόναν (46’ Βίντα Κ.), Βίντα Μ., Ματέους, Καλμάρ, Όραβεκ (62’ Βεσελόφσκι), Ταίβο, Κρούζλιακ, Κόστρνα, Σμέλικ , Μπλάκμαν (79’ Νίφκοβιτς)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter