Europa League: Ρεβάνς απόψε για ΑΕΚ και Αρη

Europa League: Ρεβάνς απόψε για ΑΕΚ και Αρη

ΑΕΚ και Αρης ρίχνονται απόψε (15/8) στη μάχη της πρόκρισης τους στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς υποδέχονται σε αγώνες ρεβάνς του γ’ προκριματικού γύρου της διοργάνωσης, την ρουμανική Κραϊόβα και την νορβηγική Μόλντε, αντίστοιχα…

Η ΑΕΚ θα παίξει στο ΟΑΚΑ (21.00, Novasports 2 HD) κεκλεισμένων των θυρών λόγω της τιμωρίας της από τα περσινά επεισόδια με τον Αγιαξ αλλά έχει ευκολότερο έργο καθώς στο πρώτο ματς είχε νικήσει στη Ρουμανία με 2-0 (με γκολ των Μάνταλου, Λιβάγια). Το μόνο που θα πρέπει να κάνει η Ενωση είναι να παρουσιαστεί σοβαρή και πειθαρχημένη όπως στον πρώτο αγώνα για να πάρει την πρόκριση στα πλέι οφ εκεί που θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Σπάρτα Πράγας – Τραμπζονσπόρ (2-2 τo πρώτο ματς στην Πράγα) με το πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ.

Μισή ώρα αργότερα από την σέντρα στο Ολυμπιακό στάδιο ο Άρης υποδέχεται τη Μόλντε στο «Κλ. Βικελίδης» (21.30, Cosmote Sport 1 HD) με σαφώς πολύ πιο δύσκολη αποστολή, αφού έχει να ανέβει ένα «βουνό». Οπου «βουνό», η ανατροπή του 3-0, σκορ με τον οποίο έχασε στη Νορβηγία. Ουσιαστικά η ομάδα του Σάββα Παντελίδη ψάχνει το θαύμα κόντρα στους Νορβηγούς. θα παίξει με τη νικήτρια του ζευγαριού Παρτιζάν Bελιγραδίου – Μαλάτιασπορ (3-1 το πρώτο ματς στο Βελιγράδι), με το πρώτο ματς εκτός έδρας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter