Europa League: Σε ουδέτερη έδρα η ρεβάνς Γουλβς-Ολυμπιακού;

Europa League: Σε ουδέτερη έδρα η ρεβάνς Γουλβς-Ολυμπιακού;

Ολοένα και αυξάνονται οι πιθανότητες η ρεβάνς της φάσης των «16» του Europa League Γουλβς-Ολυμπιακού να διεξαχθεί στις 6 Αυγούστου μαζί με τα υπόλοιπα παιχνίδια του προγράμματος, όπως διαρρέεται από την UEFA.

Πέρα από την ημερομηνία του αγώνα όμως, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο η ρεβάνς να μη διεξαχθεί στην έδρα των «Λύκων», το «Μολινό» παρά το γεγονός ότι όλα τα ματς θα γίνουν χωρίς θεατές. Κι αυτό θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις που θα πάρει η Premier League. Kι αυτό γιατί η αγγλική Λίγκα, σκέπτεται να μην ανοίξει όλα τα γήπεδα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της αλλά να γίνουν όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια (92) σε οκτώ μόνο γήπεδα και τα υπόλοιπα να παραμείνουν κλειστά για λόγους δημόσιας υγείας. Το γήπεδο της Γουλβς δεν περιλαμβάνεται στα οκτώ. Η UEFA, αν τελικά επικρατήσει αυτό το σενάριο, θα ορίσει και για τους ευρωπαϊκούς αγώνες των αγγλικών ομάδων που συνεχίζουν στην Ευρώπη να αγωνιστούν σε αυτά τα οκτώ γήπεδα…

Ετσι η ρεβάνς της Γουλβς με τον Ολυμπιακό (πρώτο παιχνίδι 1-1 στο Ν. Φάληρο), ίσως διεξαχθεί στο γήπεδο της Άστον Βίλα, το «Villa Park» στο γειτονικό Μπέρμιγχαμ, γήπεδο που είναι μεταξύ των οκτώ που έχει επιλέξει η Premier League.

Όπως και να έχει, τα πάντα (ημερομηνία και τόπος διεξαγωγής των αγώνων) θα ξεκαθαρίσουν στα μέσα Ιουνίου όταν και θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις από την UEFA.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter