Europa League: Σπουδαία πρόκριση με ανατροπή για την ΑΕΚ, 2-1 τη Βόλφσμπουργκ

Europa League: Σπουδαία πρόκριση με ανατροπή για την ΑΕΚ, 2-1 τη Βόλφσμπουργκ

Η ΑΕΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ στο άδειο ΟΑΚΑ από τη Βόλφσμπουργκ στο πρώτο μέρος, αλλά με τον Σιμόες να ισοφαρίζει και τον Ανσαριφάρντ να ανατρέπει ολοκληρωτικά την κατάσταση στο 94ο λεπτό, η «Ένωση» πήρε σπουδαία νίκη – πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Μεγάλη νίκη και πρόκριση για την ΑΕΚ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Η Ενωση έχασε πέναλτι με τον Μάνταλο και στην εκπνοή του ημιχρόνου δέχθηκε γκολ από την Βόλφσμπουργκ. Στο δεύτερο ημίχρονο με εξαιρετική τακτική και με δύο πανέμορφα γκολ των Σιμόες,

Ανσαριφάρντ έφτασε στην ανατροπή και συνεχίζει στην Ευρώπη.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα χάθηκε από τους Γερμανούς στο 8’. Ο Λιβάι Γκαρσία έκανε κακή εκτίμηση της φάσης, δεν έδιωξε με την μία την μπάλα, ο Ρουσιγιόν που την έκλεψε, βγήκε απέναντι από τον Τσιντώτα, όμως ο γκολκίπερ της Ενωσης τον νίκησε.

Στο 18΄οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι. Ο Μάνταλος εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα πήγε στον Κρίστισιτς, ο οποίος έπεσε στην περιοχή από μαρκάρισμα του Σλάγκερ. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο διεθνής Ελληνας μέσος, ο οποίος δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Πέρβαν έπεσε στη σωστή γωνία και απέκρουσε την μπάλα.

Η Βόλφσμπουργκ έβγαινε στην επίθεση με βαθιές μπαλιές από την άμυνα. Σε μία απ’ αυτές η μπάλα κατέληξε στον Μεχμέντι, ο οποίος με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα του Τσιντώτα (0-1).

Στο δεύτερο 45λεπτο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο. Στο 60’ ο Μπρέκαλο κινήθηκε προς τον άξονα, έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στον Τσιγκρίνσκι και πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Τσιντώτα! Η

Ενωση έψαχνε να βρει διαδρόμους για να φτάσει στην αντίπαλη περιοχή και τελικά η ισοφάριση ήρθε στο 65’ με «φωτοβολίδα». Ο Κρίστισιτς έδωσε στον Ινσούα, ο οποίος έστρωσε την μπάλα στον Πορτογάλο κι αυτός με τρομερό σουτ από περίπου 30 μέτρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1!

Στο 82’ ο Τσιγκρίνσκι εκτέλεσε έξυπνα φάουλ, ο Σάκχοφ βγήκε στην πλάτη της άμυνας, αλλά δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά.

Στο 94’ ήρθαν τα πάνω – κάτω στο ματς. Ο Ανσαριφάρντ πρόλαβε τον Λακρουά, βγήκε στην αντεπίθεση και πλάσαρε υπέροχα για το 2-1.

Ο Πορτογάλος διαιτητής Αρτούρ Ντίας έδειξε κίτρινη κάρτα στους Ινσούα, Σιμόες, Λιβάγια, Σλάγκερ, Λακρουά.

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Βασιλαντωνόπουλος, Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σιμόες, Κρίστισιτς, Σάκχοφ, Γκαρσία (81’ Μαχαίρας), Ολιβέιρα (87’ Ανσαριφάρντ), Μάνταλος (62’ Λιβάγια).

Βόλφσμπουργκ: Πέρβαν, Πάουλο Οτάβιο, Γκιλαβογκί, Λακρουά, Ρουσιγιόν, Άρνολντ, Σλάγκερ (60’ Γκέρχαρντ), Μπρέκαλο (79’ Μπιάλεκ), Μεχμέντι, Στέφεν, Βέγκχορστ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter