Europa League: Στην Κύπρο για το πρώτο βήμα πρόκρισης ο Ολυμπιακός

Europa League: Στην Κύπρο για το πρώτο βήμα πρόκρισης ο Ολυμπιακός

Βήμα πρόκρισης στους ομίλους του Europa League ευελπιστεί να κάνει απόψε ο Ολυμπιακός από την Κύπρο. Η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Λεμεσού στο ΓΣΠ (20:00, Cosmote Sport 1) και ψάχνουν ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους δώσει την ευκαιρία να γίνουν το ακλόνητο φαβορί για την είσοδό τους στους ομίλους της δεύτερης -τη τάξει- διοργάνωσης της UEFA.

Οι «ερυθρόλευκοι» ταξίδεψαν στην Κύπρο έχοντας μαζί τους τα δύο νέα μεταγραφικά τους αποκτήματα, τον Χουάνγκ Ιν-μπομ και τον Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε, ενώ στον Πειραιά έμεινε ο Μαντί Καμαρά, ο Γκάρι Ροντρίγκες και ο Σίμε Βρσάλικο.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Τζολάκης, Παπαδούδης, Κούτρης, Μπα, Άβιλα, Μανωλάς, Ρέαμπτσουκ, Σισέ, Κίτσος, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Κούντε, Ζινκερνάγκελ, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Μασούρας, Αγκιμπού, Βαλμπουενά, Ντε Λα Φουέντε, Χουάνγκ, Ραντζέλοβιτς, Χασάν, Αραμπί.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας αναμένεται να αγωνιστούν ενώπιον αρκετού κόσμου, καθώς σύμφωνα με ενημέρωση του κυπριακού συλλόγου, έχουν διατεθεί πάνω από 10.000 εισιτήρια για την αποψινή αναμέτρηση.

Το ματς θα διευθύνει ο Ισπανός, Χοσέ Μαρία Σάντσες, έχοντας βοηθούς τους συμπατριώτες του, Ραούλ Καμπανιέρο και Ινίγκο Πριέτο, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Χοσέ Λουίς Μουνουέρα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter