Europa League: Θεαματική ισοπαλία 2-2 για Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Europa League: Θεαματική ισοπαλία 2-2 για Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ισόπαλο 2-2 τελείωσε το ντέρμπι των πλέι οφ του Europa League, Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Καμπ Νου» μετά από ένα καταπληκτικό ματς και έτσι η πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης θα παιχτεί την ερχόμενη Πέμπτη (23/2) στο «Ολντ Τράφορντ».

Το ντέρμπι δεν είχε συγκινήσεις στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο μέρος παίχτηκε εκπληκτικό ποδόσφαιρο με τις δύο ομάδες να ψάχνουν απεγνωσμένα τη νίκη.  Στο 50’ η Μπαρτσελόνα προηγήθηκε στο σκορ με κεφαλιά του Αλόνσο. Όμως τρία λεπτά μετά ο Μάρκος Ράσφορντ ισοφάρισε 1-1 με έξοχο σουτ από πολύ πλάγια θέση. Και στο 58’ η Γιουνάιτεντ έφτασε στην ανατροπή με αυτογκόλ του Κούντε. Όμως η Μπαρτσελόνα βρήκε έστω και με τυχερό γκολ του Ραφίνια την ισοφάριση στο 78’. Στο 87’ η Μπάρτσα είχε δοκάρι σε προσπάθεια του Κασεμίρο να διώξει, ενώ λίγο αργότερα ο Φάτι έχασε σπουδαία ευκαιρία για το 3-2.

Στο Αμστερνταμ, Αγιαξ και Ουνιόν δεν πέτυχαν γκολ ενώ στην Αυστρία η Ρόμα είχε τις ευκαιρίες απέναντι στη Ζάλτσμπουργκ, δεν σημείωσε γκολ και στο τέλος τιμωρήθηκε από την Ζάλτσμπουργκ που πήρε τη νίκη με γκολ του Καπάλντο στο 88’.

Τέλος στη Βαρσοβία, καθώς η Σαχτάρ Ντόνετσκ χρησιμοποιεί λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, ως έδρα το γήπεδο της Λέγκια, η Ρεν είχε την υπεροχή στο πρώτο 45λεπτο, όμως η Σαχτάρ είχε την ουσία και προηγήθηκε 2-0. Στο 59’ όμως η Ρεν μείωσε με κοντινό πλασέ του Εκαμπί αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα των τεσσάρων πρώτων αγώνων των πλέι οφ του Europa League:

Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Γ.: 2-2 (50’ Αλόνσο, 78’ Ραφίνια – 53’ Ράσφορντ, 58’ αυτ. Κούντε)

Αγιαξ – Ουνιόν Βερολίνου: 0-0

Ζάλτσμπουργκ – Ρόμα: 1-0 (88’ Καπάλντο)

Σαχτάρ – Ρεν: 2-1 (11’ Κρίσκιβ, 45’ πεν. Μπονταρένκο – 59’ Εκαμπί)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter