Europa League: Τιμωρία της Σλόβαν από την UEFA ενόψει Ολυμπιακού

Europa League: Τιμωρία της Σλόβαν από την UEFA ενόψει Ολυμπιακού

Η πειθαρχική επιτροπή της UEFA επέβαλε τιμωρία στη Σλόβαν Μπρατισλάβας ενόψει των αγώνων της με τον Ολυμπιακό για τα πλέι οφ του Europa League.
Οπως ανακοίνωσε σήμερα η UEFA η τιμωρία στους Σλοβάκους επιβλήθηκε για όσα συνέβησαν στο πρώτο παιχνίδι με τη Φερεντσβάρος. Συγκεκριμένα επέβαλλε συνολικό πρόστιμο 40.000 ευρώ στην ομάδα της Μπρατισλάβας. Τα 25.000 ευρώ αφορούν σε αντικείμενα που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο και τα 15.000 ευρώ σε χρήση καπνογόνων.

Επίσης η πειθαρχική επιτροπή της UEFA αποφάσισε ότι η κερκίδα των οργανωμένων οπαδών της Σλόβαν θα παραμείνει κλειστή στο πρώτο της ευρωπαϊκό παιχνίδι εντός έδρας. Δηλαδή στο ματς-ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στις 11 Αυγούστου η κερκίδα των φανατικών θα είναι κλειστή και η UEFA υποχρέωσε τη Σλόβαν να τοποθετήσει ρκεί πανό κατά του ρατσισμού.

Επιπλέον οι οπαδοί της Σλόβαν δεν θα έχουν το δικαίωμα να ταξιδέψουν στην Ελλάδα για το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Πέμπτη (4/8). Οι Σλοβάκοι είναι υπότροποι και αν συμβεί ξανά το παραμικρό τότε θα τους απαγορευτεί να μετακινούνται για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter