Europa League: Βλέπει ήδη τους ομίλους ο Ολυμπιακός, 3-0 την Σλόβαν

Europa League: Βλέπει ήδη τους ομίλους ο Ολυμπιακός, 3-0 την Σλόβαν

Ο Ολυμπιακός πήρε σήμερα (19/8) στο «Γ. Καραϊσκάκης» με την Σλόβαν Μπρατισλάβας άνετη νίκη 3-0, στο πρώτο παιχνίδι με τους Σλοβάκους για τα πλέι οφ του Europa League και βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στους ομίλους της διοργάνωσης. Ετσι στη ρεβάνς της επόμενη Πέμπτης  (26/8) στη Μπρατισλάβας θα παίξει χωρίς άγχος.

Ο Ολυμπιακός με ένα εντυπωσιακό πρέσινγκ στην άμυνα της Σλόβαν πήρε τα ηνία από νωρίς, έκλεβε μπάλες και δημιουργούσε επικίνδυνες καταστάσεις στην περιοχή των φιλοξενούμενων. Στο διάστημα 25’-30’ έχασε τρεις μεγάλες ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ με τους Ελ Αραμπί, Σισέ και Μασούρα και τελικά ήρθε ο Μαντί Καμαρά με ένα όμορφο πλασέ στο 37’ να ανοίξει το σκορ για τους «ερυθρόλευκους».

 Η Σλόβαν που είχε αρκετές απουσίες στην ενδεκάδα της δεν απείλησε ούτε λεπτό στο πρώτο μέρος όπου δεν είχε ούτε μια τελική προσπάθεια.

Στο β’ μέρος στο 52’ ο Σισέ με προβολή και στο 67’ με αυτογκόλ του Μποζίκοφ ο Ολυμπιακός έφθασε εύκολα στο 3-0 κι έδωσε την ευχέρεια στον Μαρτίνς να ρίξει στο ματς και τον νεοαποκτηθέντα Ονιεκούρου. Μοναδικό πρόβλημα για τον Ολυμπιακό ο τραυματισμός του Σισέ στα μέσα του β’ ημιχρόνου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ (74’ Μάρκοβιτς), Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μ. Καμαρά (80’ Κουντέ), Μασούρας (86’ Βρουσάι), Α. Καμαρά (80’ Μπουχαλάκης), Βαλμπουενά (74’ Ονιεκούρου), Ελ Αραμπί.

ΣΛΟΒΑΝ: Τσόβαν, Πάουσεκ (63’ Στρέλερ), Αμπένα, Κάσια, Μποζίκοφ, Ντε Καμπς, Κανκάβα, Βάις, Ραμπιού (63’ Εντί), Ζμρχαλ, Τσάβριτς.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter