Eurovision 2017: «Εμπάργκο» από το ρωσικό κανάλι! (Video)

Eurovision 2017: «Εμπάργκο» από το ρωσικό κανάλι! (Video)

Το ρωσικό Πρώτο κανάλι μετά την απόφαση που πήρε το Κίεβο να μην επιτρέψει στην εκπρόσωπο της Ρωσίας Γιούλια Σαμοΐλοβα να συμμετάσχει στον Διαγωνισμό της Eurovision-2017, αποφάσισε να μην μεταδώσει τον Διαγωνισμό.

“Το “Πρώτο κανάλι δεν θεωρεί ότι είναι δυνατόν να μεταδώσει τον Διαγωνισμό Eurovision-2017” ούτε εξετάζει το ενδεχόμενο να στείλει κάποια άλλη υποψήφια στην θέση της Σαμοΐλοβα, αναφέρει σε ανακοίνωση του.

Η 28χρονη Σαμοΐλοβα, μια καλλιτέχνιδα που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και τραγουδάει καθισμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο, κατηγορείται από τις ουκρανικές αρχές επειδή έδωσε μια συναυλία στην Κριμαία, μετά την προσάρτησή της από τη Ρωσία.

Η Μόσχα είχε ζητήσει από την Ουκρανία να επανεξετάσει την απόφασή της, χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα

Σημειώνεται πως η Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση (EBU), σε μια προσπάθεια να επιλυθεί η κρίση που έχει επισκιάσει τον Διαγωνισμό Τραγουδίου Eurovision-2017 (ο οποίος θα διεξαχθεί φέτος στο Κίεβο) μετά την απόφαση της Ουκρανικής Υπηρεσίας Ασφαλείας να απαγορεύσει την είσοδο της εκπροσώπου της Ρωσίας Γιούλια Σαμοΐλοβα στην Ουκρανία, είχε προτείνει στο Πρώτο κανάλι της ρωσικής τηλεόρασης, να παρουσιάσει την συμμετοχή της Ρωσίδας ερμηνεύτριας στον διαγωνισμό μέσω δορυφορικής μετάδοσης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter