Eurovision 2017: Η Demmy ζητάει στήριξη από τους ομογενείς (Video)

Eurovision 2017: Η Demmy ζητάει στήριξη από τους ομογενείς (Video)

Με πολλή αισιοδοξία, στέλνοντας αγάπη στην Ελλάδα, αλλά και στον απανταχού Ελληνισμό, η τραγουδίστρια Demy, που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή Eurovision, ζητεί τη στήριξη των ομογενών, μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM» και στην εκπομπή «Με σπαστά ελληνικά».

«Παίρνω το θάρρος να ζητήσω την αγάπη και τη στήριξη γιατί δύσκολο το ταξίδι… Όσο ευχάριστο είναι, άλλο τόσο δύσκολο επίσης, οπότε όλη η στήριξη είναι πολύτιμη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της συνέντευξης της Demy στη Σοφία Προκοπίδου:

ΕΡ: Πώς αισθάνεσαι σε μια χώρα που ήρθες να την … «κατακτήσεις» συμμετέχοντας σ’ έναν διαγωνισμό όπως η Eurovision;

ΑΠ: Είναι όμορφη χώρα, αισθάνομαι πολύ καλά, νιώθω εδώ σαν στο σπίτι μου. Δεν είμαι μόνη – είμαστε μεγάλη ομάδα και ό,τι κάνουμε, το κάνουμε μαζί και με μεγάλη όρεξη.

ΕΡ: Οι φιλοδοξίες σας μέχρι πού φτάνουν στον φετινό διαγωνισμό;

ΑΠ: Από την πλευρά μας επιδιώκουμε την αγάπη του κόσμου, αλλά δεν είναι στο χέρι μας αυτό. Πρέπει να κάνουμε πολύ καλή δουλειά, να έχουμε προετοιμάσει και να παρουσιάσουμε κάτι που πρώτα να νιώθουν περήφανοι για εμάς οι Έλληνες. Μέχρι εκεί είναι οι φιλοδοξίες μας και αυτό, πιστεύω, είναι υπό τον έλεγχο μας.

ΕΡ: Γνωρίσατε τους ομογενείς μας στο Κίεβο;

ΑΠ: Ακόμα δεν έχουμε γνωρίσει την ελληνική κοινότητα, όμως είναι αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Πριν μήνες, στην Οδησσό που κάναμε τα γύρισμα του βίντεο, γνώρισα πολλούς Έλληνες εκεί. Είναι μεγάλη συγκίνηση να ταξιδεύεις στον κόσμο και να γνωρίζεις ομοεθνείς σου, να τους βλέπεις και να νιώθεις τη μεγάλη αγάπη και το ενδιαφέρον αυτών των ανθρώπων για την Ελλάδα. Όπως και στην Ελλάδα αντίστοιχα ασχολούμαστε με μεγάλο ενδιαφέρον με τους Έλληνες του εξωτερικού και τις επιτυχίες τους. Αυτή η σχέση αγάπης είναι και από τις δυο πλευρές!

ΕΡ: Βρισκόμαστε λίγες ήμερες πριν από την έναρξη του διαγωνισμού, στις 9 Μαΐου, τι μήνυμα στέλνει η Demy στον κόσμο;

ΑΠ: Στέλνω την αγάπη μας και το τραγούδι μου, που μιλάει για την αγάπη, και είναι το πιο σημαντικό, και είναι αυτό που μας ενώνει, επειδή είμαστε σκορπισμένοι σε όλο τον πλανήτη. Υπόσχεσή μου είναι ότι θα βάλουμε τα δυνατά μας και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε όλοι, με πολλή όρεξη. Και παίρνω το θάρρος να ζητήσω την αγάπη και τη στήριξη γιατί δύσκολο το ταξίδι… Όσο ευχάριστο είναι, άλλο τόσο δύσκολο επίσης, οπότε όλη η στήριξη είναι πολύτιμη.

Η Demy θα παρουσιάσει στη Eurovision, στο Κίεβο, το τραγούδι «This is love», που επελέγη κατά 30% από κριτική επιτροπή ελληνικών κοινοτήτων της Ομογένειας (από το Βέλγιο, τη Γεωργία, το Αζερμπαϊτζάν, τη Γερμανία, την Αρμενία, την Ιταλία, την Αυστραλία, την Αυστρία και την Ουκρανία) και κατά 70% από την ψηφοφορία των τηλεθεατών, ενώ τα έσοδα που προέκυψαν από τα SMS και τις τηλεφωνικές κλήσεις θα διατεθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιτελικού, στις 9 Μαΐου, η Demy θα ερμηνεύσει σε σκηνοθεσία του Φωκά Ευαγγελινού το «This is love», διεκδικώντας την πρόκριση για τον τελικό, στις 13 Μαΐου, στο φετινό διαγωνισμό τραγουδιού.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter