Εurovision: H στιγμή που οι Ισλανδοί του Hatari αιφνιδιάζουν τους οικοδεσπότες και σηκώνουν παλαιστινιακές σημαίες (Videos)

Mεγάλη αίσθηση προκάλεσε παγκοσμίως στον προοδευτικό κόσμο η κίνηση μελών του πολυσυζητημένου συγκροτήματος Hatari  από την Ισλανδία  να σηκώσουν την σημαία της Παλαιστίνης μέσα στο ισραηλινό… άντρο, δηλαδή στον χώρο που διεξαγόταν ο 64ος μουσικός διαγωνισμός της Eurovision στο Τελ Αβίβ.

Τα μέλη της εναλλακτικής μπάντας έμελλε να δώσουν πολιτικές προεκτάσεις στην παρουσία τους στη διοργάνωση καθώς την ώρα που η κάμερα ζούμαρε πάνω τους για να τους ανακοινωθεί η βαθμολογία του κοινού, οι Ισλανδοί σήκωσαν κασκόλ με τα χρώματα της Παλαιστίνης, στέλνοντας μήνυμα υπέρ της Ελευθερίας των παλαιστινιακών εδαφών μέσα από την πρωτεύουσα του Ισραήλ.

Ο σκηνοθέτης έδιωξε γρήγορα την κάμερα από τους Ισλανδούς, ενώ δεν χρειάστηκαν παρά λίγα δευτερόλεπτα προτού η ασφάλεια του σταδίου να μεταβεί στο booth της Ισλανδίας και να αφαιρέσει τα κασκόλ από τα μέλη του συγκροτήματος.

_x000D_
_x000D_

Σημειώνεται ότι παλαιστινιακές σημαίες πάντως, υπήρχαν και στις πλάτες των φορεμάτων των χορευτριών της Μαντόνα, χωρίς ωστόσο να υπάρξει on camera κάποια παρέμβαση.

Η στιγμή που οι Ισλανδοί ανοίγουν το κασκόλ:

_x000D_
_x000D_

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader