Eurovision: Σήμερα η επιλογή του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει

Eurovision: Σήμερα η επιλογή του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει

Ανάμεσα σε τρία τραγούδια που έχει γράψει ο ίδιος συνθέτης, και θα τραγουδήσει η ίδια τραγουδίστρια θα πρέπει να διαλέξει το κοινό και να βολευτούμε για να δούμε αν θα περάσουμε τον ημιτελικό στο Κίεβο στις 9 Μαΐου.

Σήμερα Δευτέρα 6 Μαρτίου 2016, οι τηλεθεατές θα ψηφίσουν το τραγούδι που θα αναλάβει να ερμηνεύσει η νεαρή Demy στον 62ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2017 στο Κίεβο της Ουκρανίας. Η Ελλάδα θα διαγωνιστεί στον 1ο ημιτελικό στις 9 Μαίου, στην προτελευταία θέση.

Τη μεγάλη βραδιά του ελληνικού τελικού που θα μεταδώσει η ΕΡΤ, θα παρουσιάσουν ο δημοφιλής ηθοποιός Αντώνης Λουδάρος και η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Έλενα Μπουζαλά.

Στην ειδική εκπομπή για τη Eurovisiοn απόψε το βράδυ, θα παρουσιαστούν τα 3 υποψήφια τραγούδια σε μουσική και παραγωγή του Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους των John Ballard και Romy Papadea. Τη σκηνοθετική επιμέλεια του τραγουδιού που θα επιλεγεί, υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Η πρωταγωνίστρια της βραδιάς Demy μαζί με τους επιτυχημένους δημιουργούς αλλά και ο Hovig με το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο, θα βρίσκονται στο στούντιο της ΕΡΤ.

Οι τηλεθεατές μαζί με εννέα (9) κριτικές επιτροπές από εκπροσώπους συλλόγων της ομογένειας θα επιλέξουν ψηφίζοντας με γραπτό μήνυμα ή μέσω κλήσης από σταθερό τηλέφωνο το τραγούδι της προτίμησής μας.

Η ΕΡΤ όπως αναφέρει το σάιτ της εφημερίδας Έθνος, θα διαθέσει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα τα έσοδα που θα προκύψουν από τα SMS και τις τηλεφωνικές κλήσεις.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter