Νέο «χτύπημα» Φουρθιώτη: «Αβάσιμη η διαπόμπευσή μου από Γεραπετρίτη» – Τον απειλεί με προσφυγή στα δικαστήρια

Νέο «χτύπημα» Φουρθιώτη: «Αβάσιμη η διαπόμπευσή μου από Γεραπετρίτη» – Τον απειλεί με προσφυγή στα δικαστήρια

Με ανακοίνωσή του «προς ΜΜΕ και κάθε ενδιαφερόμενο», ο Μένιος Φουρθιώτης επιχειρεί νέα παρέμβαση προσπαθώντας μάλιστα να ισχυριστεί ότι η  προφυλάκισή του έλαβε χώρα για «δήθεν εμπλοκή μου σε πυροβολισμούς και έκρηξη έξω από την οικία μου».

Αναφερόμενος στον Γ. Γεραπετρίτη, σημειώνει ότι «ομολόγησε το αβάσιμο της διαπόμπευσής μου και της άδικης περιπέτειάς μου», ενώ αναρωτιέται αν «θα κληθούν οι υπεύθυνοι να λογοδοτήσουν στην ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη». Καλεί τέλος «την Ένωση δικαστών και εισαγγελέων να παρέμβει να διατάξει έρευνα σύμφωνα με τους νόμους και το Σύνταγμα» ενώ επιφυλάσσεται να προσφύγει ενώπιον των ποινικών και αστικών δικαστηρίων εναντίον του κ Γεραπετριτη.

Η ανακοίνωση Φουρθιώτη

Άφωνο το Πανελλήνιο παρακολουθεί την αντιπαράθεση η οποία εκτυλίσσεται στην Βουλή μεταξύ Κυβέρνησης και Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Για πρώτη φορά στα Κοινοβουλευτικά Χρονικά πραγματοποιήθηκε ομολογία από τον ίδιο τον Υπουργό Επικρατείας κ. Γεραπετρίτη, περί παρέμβασης της Εκτελεστικής εξουσίας στην Δικαστική! «Το Υπουργείο Εργασίας έδωσε εντολή σε ΣΕΠΕ και ΕΦΚΑ για τήρηση της νομοθεσίας και για να γίνει έλεγχος στις εταιρείες του συγκεκριμένου προσώπου. Τα ευρήματα της έρευνας διαβιβάστηκαν στο ΣΔΟΕ και στην Εισαγγελία Πρωτοδικών. Από αυτήν την διαδικασία το συγκεκριμένο πρόσωπο συνελήφθη και προφυλακίστηκε. ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ»!!! Θυμίζω ότι η προφυλάκισή μου έλαβε χώρα για δήθεν εμπλοκή μου σε πυροβολισμούς και έκρηξη έξω από την οικία μου εν συνέχεια αποφυλακίστηκα με όρους με διάταξη του Ανακριτή η οποία αναφέρει ρητώς ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

Σήμερα ο ίδιος ο Υπουργός Επικρατείας κ. Γεραπετρτιτης ομολόγησε το αβάσιμο της διαπόμπευσής μου και της άδικης περιπέτειάς μου, συνδέοντάς την, μεαναφερόμενη έρευνα του ΣΔΟΕ και της Εισαγγελίας Πρωτοδικών για την οποία όχι μόνο δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη εναντίον μου, αλλά ούτε καν έχω κληθεί, παρά το ότι επανειλημμένως το έχω ζητήσει. Θα υπάρξει κάποια εξήγηση για όλα αυτά? Θα κληθούν οι υπεύθυνοι να λογοδοτήσουν στην ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη?

Τέλος καλούμε την Ένωση δικαστών και εισαγγελέων να παρέμβει να διατάξει έρευνα σύμφωνα με τους νόμους και το Σύνταγμα ενώ επιφυλάσσομαι να προσφύγω ενώπιον των ποινικών και αστικών δικαστηρίων εναντίον του κ Γεραπετριτη.

Τέλος καλούμε τους αποδέκτες της παρούσας να αναπαράξουν αυτήν χωρίς περικοπές.

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος

Αθήνα 30/1/2022

Μενιος Φουρθιωτης

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter