Εξαδάκτυλος: Η άποψη να κλείσει η Θεσσαλονική ήταν μειοψηφική στην επιτροπή Λοιμωξιολόγων

Εξαδάκτυλος: Η άποψη να κλείσει η Θεσσαλονική ήταν μειοψηφική στην επιτροπή Λοιμωξιολόγων

«Δεν υπήρχε εισήγηση ότι η Θεσσαλονίκη έπρεπε να κλείσει» επισήμανε μιλώντας στην εκπομπή του Κontra ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, ερωτηθείς για την καθυστέρηση που υπήρξε στη Θεσσαλονίκη ώστε να παρθούν μέτρα με αποτέλεσμα η κατάσταση να ξεφύγει. 

Κατόπιν εορτής και αφότου η κατάσταση στην Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη ξέφυγε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε τη Δευτέρα το βράδυ στον Alpha επισήμανε πως η Θεσσαλονίκη θα έπρεπε να είχε κλείσει μια βδομάδα νωρίτερα. 

Την ίδια ώρα, ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος ο οποίος εξαρχής έχει δηλώσει πως υπήρχε αργοπορία στο ζήτημα της Βόρειας Ελλάδας και πως έπρεπε να γίνει νωρίτερα το lockdown, επισήμανε πως πριν παρθεί η απόφαση για το κλείσιμο της Θεσσαλονίκης «έγιναν συζητήσεις μέσα στην Επιτροπή και η άποψη που έλεγε ότι η Θεσσαλονίκη έπρεπε να κλείσει ήταν μειοψηφική» ξεκαθάρισε.

«Η πραγματικότητα είναι ότι ο πρωθυπουργός δεν είχε εισήγηση που να λέει ότι η Θεσσαλονίκη πρέπει να κλείσει» πρόσθεσε ο κ. Εξαδάκτυλος επιβεβαιώνοντας  ωστόσο, πως εκείνη την περίοδο υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που έλεγαν ότι έπρεπε να κλείσει χωρίς ωστόσο να εισακουστούν.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter