Εξαδάκτυλος: Τον ανταμοίβουν επειδή εξέθεσε τον Μητσοτάκη;

Εξαδάκτυλος: Τον ανταμοίβουν επειδή εξέθεσε τον Μητσοτάκη;

Ήταν λίγο πριν τις 11 το μεσημέρι της Τρίτης, όταν ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, Θανάσης Εξαδάκτυλος, άδειαζε στον τηλεοπτικό αέρα την κυβέρνηση για τα rapid test, εκθέτοντας τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Αποτέλεσμα, η εισήγηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο υπουργικό συμβούλιο καθυστέρησε μία ώρα, και ο ίδιος αναγκάστηκε να μετατρέψει τον υποχρεωτικό αυτοέλεγχο με κόστος των πολιτών σε δύο ακόμα αμφιβόλου αξιοπιστίας self test που θα παράσχει η κυβέρνηση στους πολίτες.

Μετά από τη ζημιά που έκανε στην κυβέρνηση η ομολογία Εξαδάκτυλου πως «ουδέποτε εισηγηθήκαμε» για τα επίμαχα μέτρα, θα περίμενε κανείς να αποτελεί κόκκινο πανί για την κυβέρνηση. Αντ’ αυτού, παραπολιτικές στήλες της απολύτου εμπιστοσύνης του Μεγάρου Μαξίμου εμφανίζουν τη συμμετοχή του Θ. Εξαδάκτυλου στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας «κλειδωμένη».

«Πρόκειται για άνθρωπο με πέρασμα στην κοινωνία και πολλές επαφές. Και πάντα οι γιατροί δυσκολεύουν τους ανθυποψηφίους τους στα ψηφοδέλτια» έγραψε φιλοκυβερνητική στήλη μόλις μία ημέρα μετά το άδειασμα, για τον γιατρό που -να σημειωθεί- είναι και μέλος της Επιτροπής Ειδικών.

Κανείς καλός δεν χάνεται, θα πούμε εμείς. Ειδικά εάν απειλεί να ανοίξει το στόμα του…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter