Εξαφανισμένος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης – Που κρύβεται ενώ η χώρα διαλύεται;

Εξαφανισμένος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης – Που κρύβεται ενώ η χώρα διαλύεται;

Η χώρα τις τελευταίες ώρες βιώνει κάτι το ανεπανάληπτο. Η οικονομική και κοινωνική ζωή της πρωτεύουσας έχει διαλύσει. Εκατοντάδες πολίτες έχουν εγκλωβιστεί στα αυτοκίνητά τους στην Αττική Οδό. Η χώρα κόπηκε στα δύο το βράδυ της Δευτέρας καθώς έκλεισε η Εθνική Οδός.

Οι κεντρικοί δρόμοι της πρωτεύουσας αδιάβατοι. Κηφισίας και Μεσογείων αδιάβατες. Τα κεντρικά νοσοκομεία αποκλεισμένα από ελάχιστο χιόνι, με τον κορονοϊό να θερίζει ζωές. 111 νεκρούς είχαμε και τη Δευτέρα.

Τα τραίνα σταμάτησαν να κυκλοφορούν ενώ τουλάχιστον τρία με εκατοντάδες επιβάτες να μένουν εγκλωβισμένοι επί ώρες μέσα σε αυτά.

Η κυβέρνηση αναγκάστηκε να κηρύξει αργία την Τρίτη καθώς τα πάντα έχουν διαλύσει. Παιδεία, Υγεία, ενέργεια δεν λειτουργούν από έναν χιονιά που είχε προαναγγελθεί πριν από πολλές ημέρες.

Και ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξαφανισμένος. Ακόμη και στα social media που εμφανίζεται λαλίστατος καθημερινά έχει να γράψει τουλάχιστον δύο ημέρες.

Ενώ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επέλεξε αδιανόητες διατυπώσεις σε μία προσπάθεια να «μπαλώσει» και να καλύψει τη «γύμνια» του επιτελικού κράτους που εξελίχθηκε σε επιτελικό μπάχαλο και άφησε χιλιάδες εγκλωβισμένους οδηγούς στην Αττική Οδό. Το… ατράνταχτο επιχείρημα που επιστράτευσε ο Γιάννης Οικονόμου μετά από όσα τραγικά βίωσαν οι πολίτες στους παγωμένους δρόμους ήταν πως… τα μετεωρολογικά φαινόμενα ήρθαν νωρίτερα!

Που είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρωθυπουργός της χώρας που από την αμέλεια τη δική του και των «άριστων» συνεργατών του έχει πάψει από χθες να λειτουργεί με τεράστιο κόστος στην οικονομία αλλά και σε ανθρώπινες ζωές;

Φωτογραφία αρχείου

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter