Εξαιρετικός ο Αντετοκούνμπο αλλά ήττα για τους Μπακς (Video)

Εξαιρετικός ο Αντετοκούνμπο αλλά ήττα για τους Μπακς (Video)

Το 48ο εφετινό double double του Γιάννη Αντετοκούνμπο, δεν μπόρεσε να συνδυαστεί από την 51η νίκη των Μπακς. 

Ο Giannis είχε σε 37 λεπτά απολογισμό 27 πόντους, 13 ριμπάουντ, έξι ασίστ και ένα κόψιμο, όμως η ομάδα του Μιλγουόκι ηττήθηκε 121-117 στο Σαν Αντόνιο, στην επιστροφή του Πάου Γκασόλ. Ο τελευταίος σε 15 λεπτά είχε τρεις πόντους και τρία ριμπάουντ, ωστόσο οι Σπερς πήραν τη νίκη με τους Όλντριτζ και Ντε Ρόζαν να σημειώνουν 29 και 28 πόντους αντίστοιχα.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, η εμφάνιση μιας… νυχτερίδας στη διάρκεια της τρίτης περιόδου. Ο Greek Freak ξαφνιάστηκε από την παρουσία της και όπως παραδέχθηκε λίγο αργότερα «αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπω μια νυχτερίδα από κοντά… Προσπάθησα να τρέξω μακριά της».

Αναφερόμενος στην ήττα των Μπακς από τους Σπερς είπε ότι «ήρθαμε εδώ στις τέσσερις τα ξημερώματα και μετά από πτήση είναι δύσκολο να πας για ύπνο. Πιθανόν να πήγαν οι περισσότεροι στις 5.30 το πρωί αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Εμείς βγήκαμε δυνατά στο παρκέ και θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, αλλά προφανώς και δεν παίξαμε το καλύτερο μπάσκετ. Όμως όλοι προσπάθησαν. Οι Σπερς έπαιξαν πολύ καλή άμυνα, προσπάθησα να βρω σουτ για μένα, αλλά και να πασάρω έξω στους συμπαίκτες μου. Κάναμε καλή δουλειά, αλλά μπορούσαμε καλύτερα». Αναφερόμενος στον Γκασόλ είπε ότι «είμαι χαρούμενος για τον Πάου. Έπαιξε καλά, μας έδωσε πολλές επιλογές στο παρκέ, αλλά ακόμα προσπαθεί να προσαρμοστεί στον τρόπο παιχνιδιού μας. Όμως είναι εξαιρετικός μπασκετμπολίστας, ένας Hall Of Famer. Σίγουρα χρειαζόμασταν αυτήν την εμπειρία».

Στη μεγάλη έκπληξη της βραδιάς, οι Σαν επικράτησαν 115-111 των Ουόριορς στο Γκόλντεν Στέιτ, πανηγυρίζοντας την 16η μόλις εφετινή τους νίκη. Πρωταγωνιστής της βραδιάς για τους νικητές, ο Μπούκερ με 37 ποντους και 11 ασίστ, ενώ ο Ούμπρε Τζούνιορ σημείωσε 22 πόντους. Για τους πρωταθλητές, οι Ντουράντ και Τόμπσον είχαν από 25 πόντους, ενω ο Κάρι έμεινε στους 18.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter