Έξαλλοι στη ΝΔ με την ερώτηση – εξυπηρέτηση στο Πρώτο Θέμα από τον Άδωνι Γεωργιάδη

Έξαλλοι στη ΝΔ με την ερώτηση – εξυπηρέτηση στο Πρώτο Θέμα από τον Άδωνι Γεωργιάδη

Σφοδρές αντιδράσεις σε βουλευτές και στελέχη της ΝΔ, έχει προκαλέσει η πρωτοβουλία του Άδωνι Γεωργιάδη να καταθέσει στη Βουλή ερώτηση- εξυπηρέτηση στο Πρώτο Θέμα και να ζητά μάλιστα να ερευνηθούν «τα αρχεία των τηλεφωνικών κλήσεων του κ. Βαξεβάνη για να διαπιστωθεί αν έχει προνομιακές ή άλλους είδους σχέσεις με δικαστικούς ή άλλους παράγοντες».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, στην ερώτησή του, αποκαλεί «παρακρατικό μηχανισμό» την δημοσιογραφική έρευνα και την αυτονόητη υποχρέωση των αρχών να ανταποκρίνονται όταν προκύπτουν καταγγελίες.

Αφορμή για να καταθέσει ο Άδωνις Γεωργιάδης την ερώτηση αποτέλεσαν τα δημοσιεύματα της Εφημερίδας Documento για τον Θέμο Αναστασιάδη και η αρθρογραφία του Κώστα Βαξεβάνη.

Βουλευτές του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, που έμειναν εμβρόντητοι από το περιεχόμενο της ερώτησης, σε κατ΄ιδίαν συζητήσεις κάνουν λόγο για καθαρά προσωπικό παιγνίδι του Άδωνι Γεωργιάδη, που μάλιστα εγκλωβίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στελέχη που βρίσκονται κοντά στον Κώστα Καραμανλή και τον Αντώνη Σαμαρά, θεωρούν ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης, χρησιμοποιώντας τον θεσμικό του ρόλο ως αντιπρόεδρος του κόμματος, κάνει one man show, με κινήσεις που εκθέτουν το κόμμα,  αφού καμιά πρωτοβουλία του δεν έχει συζητηθεί σε κεντρικό επίπεδο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter