Έξαλλος με την ΕΛ.ΑΣ. ο Καραπαπάς

Έξαλλος με την ΕΛ.ΑΣ. ο Καραπαπάς

Με ανάρτησή του στο Facebook την κατηγορεί για μεθόδευση και για νοοτροπία Χούντας!

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, προχώρησε σε καταγγελίες κατά της Αστυνομίας μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ στο Φάληρο, σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, κάνοντας λόγο για χούντα.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

“Ενημερωθήκαμε με έκπληξη για ένα κείμενο το οποίο φέρεται να είναι έκθεση της Αστυνομίας για τα όσα τραγικά συνέβησαν στο Καραϊσκάκη και επειδή προφανώς ζούμε σε εποχή με… άλλες λογικές πρέπει να δώσουμε κάποιες απαντήσεις αν όντως υπάρχει τέτοια έκθεση από οποιονδήποτε στην ΕΛ.ΑΣ.

Σε αυτές τις λογικές συμπεριλαμβάνεται και η μεθόδευση να βγάλουν “έκθεση” της ΕΛΑΣ Μεγάλη Παρασκευή απόγευμα, με όλα τα ΜΜΕ σε ημιαργία και με τις αυριανές εφημερίδες να έχουν τυπωθεί απο σήμερα το πρωί!

Και αυτό είναι το λιγότερο. Τα ψεύδη και οι ανακρίβειες είναι που δημιουργούν μέγα ζήτημα πλέον διότι είναι σαφές και στους πιο αδαείς ότι υπάρχει μεθόδευση, αν όντως κάποιοι αναφέρουν τέτοια πράγματα σε επίσημο έγγραφο.

Στην έκθεση που διέρρευσε (όλως τυχαίως) σε συγκεκριμένα ΜΜΕ αναφέρεται ότι άνθρωποι χωρίς διακριτικά κινήθηκαν απειλητικά κατά των ανθρώπων της ΑΕΚ.

Κι όμως. Ούτε ένας άνθρωπος της ΑΕΚ δεν κατήγγειλε το παραμικρό.

Μόνο στη φαντασία της Α-314 διμοιρίας της ΥΜΕΤ και αυτών που τους διέταξαν να υψώσουν τα γκλομπς και να χτυπούν αδιακρίτως συνέβη κάτι τέτοιο.

Στη συνέχεια η έκθεση αναφέρει ότι δέχτηκε επίθεση η διμοιρία απο 40 άτομα με διακριτικά του Ολυμπιακού!

Εννοεί προφανώς του ποδοσφαιριστές, τους φροντιστές, τους προπονητές, αλλά ξέχασαν να το αναφέρουν στην ανακοίνωση.

Κάποιοι ήταν όντως χωρίς διακριτικά. Υπήρχαν παίκτες με τις πετσέτες που βγήκαν απο τα ντους και δέχτηκαν επίθεση, όπως ο Τσόρι Ντομίνγκες, ενώ χτυπήματα στο κεφάλι και στο σώμα δέχτηκαν οι ποδοσφαιριστές μας Καπίνο, Ρέτσος, Νικολάου, Ανδρούτσος, όλοι τους μέλη των Εθνικών Ομάδων της Ελλάδας.

Αυτοί είναι οι “40” (που ήταν φυσικά λιγότεροι) που οι δυο διμοιρίες (δεν αρκούσε η μια) της ΕΛΑΣ χτυπούσε με μανία για περισσότερο απο δέκα λεπτά.

Χτυπούσε ταυτόχρονα η “ηρωική” διμοιρία της ΕΛΑΣ τα μέλη της διοίκησης του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ αλλα… χτυπούσε και αστυνομικούς!

Είναι τόσο το θράσος τους που το ξέχασαν κι αυτο! Χτυπήθηκαν άνθρωποι του τμήματος που είναι επιφορτισμένο με την αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα και χτυπήθηκε στο κεφάλι ακόμα και ταξίαρχος της Αστυνομίας.

Για την τραγική συμπεριφορά των ανδρών της ΥΜΕΤ ακόμα και απέναντι σε συναδέλφους τους ενημερώθηκε άμεσα ο Υφυπουργός Αθλητισμου κ.Βασιλειάδης απο τους άνδρες της ΕΛΑΣ που ασχολούνται με την αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα και στους οποίους απαγορεύτηκε (!) η είσοδος στα αποδυτήρια!

Αντί να ζητήσει σε όλους συγγνώμη η ΕΛΑΣ προβαίνει (;) στη δημοσίευση μιας τέτοιας έκθεσης που δεν έχει προηγούμενο.

Πλέον ο λόγος περνάει στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη που πρέπει τοποθετηθεί και να μας πουν επιτέλους σε ποιά ακριβώς εποχή ζούμε.

Στο 2017; Στο 1967; Στο 1970; Στο 1971;”

Η έκθεση της Αστυνομίας

Η έκθεση, στην οποία αναφέρεται ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, είναι η παρακάτω:

Επίθεση αγνώστων δραστών σε βάρος αστυνομικών της Υ.Μ.Ε.Τ. που βρίσκονταν στον προθάλαμο των αποδυτηρίων, μετά το τέλος του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Α.Ε.Κ.»

Τραυματισμός 4 Αστυνομικών

Υ.Α.Β.Α.Χ. Μετά την λήξη αγώνα ποδοσφαίρου για τον α’ ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος 2016-2017, μεταξύ των ομάδων «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Α.Ε.Κ.» που διεξήχθη την 19:30 ώρα της 13-04-2017 στο γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης, ενώ οι αποστολές των ομάδων είχαν περάσει την φυσούνα και κατευθύνονταν προς τα αποδυτήρια, δέκα (10) περίπου άτομα, οι περισσότεροι χωρίς να φέρουν κάποια διαπίστευση ή διακριτικά κάποιας ομάδας, κινήθηκαν απειλητικά προς παίκτες της ομάδας της Α.Ε.Κ. και μέλη της αποστολής της.

Τότε επενέβη η Α-314 διμοιρία της Υ.ΜΕ.Τ, και αρχικά απώθησε τα άτομα. Στη συνέχεια η ένταση κλιμακώθηκε και στο σημείο προσέγγισαν περίπου σαράντα (40) άτομα, κάποιοι εκ των οποίων έφεραν διακριτικά της ομάδας του Ολυμπιακού και επιτέθηκαν απρόκλητα με τα χέρια και τα πόδια σε βάρος των αστυνομικών της διμοιρίας Α-314 Υ.ΜΕ.Τ. ενώ στο σημείο προσήλθε για ενίσχυση και η Α-311 διμοιρία της Υ.ΜΕ.Τ, με την παρέμβαση της οποίας αποκλιμακώθηκε η ένταση.

Από τις επιθέσεις τραυματίσθηκαν οι:Α)Αστ/κας (274064) Κ. Αντώνης, γεν.1988 (κάκωση δεξιού ώμου)Β)Αρχ/κας (276467) Σ. Πέτρος, γεν.1990 (κάκωση αριστερού ζυγωματικού και αριστερής ωμοπλάτης)Γ)Αρχ/κας (273488) Α. Μιχαήλ, γεν.1986 (κάκωση πήχη αριστερού χεριού)Δ)Αστ/κας (288186) Δ. Σεραφείμ, γεν.1993 (κάκωση πήχη δεξιού χεριού)Ανωτέρω αστυνομικοί μεταφέρθηκαν με υπηρεσιακό όχημα στο 401 Γ.Σ.Ν.Α. για την παροχή πρώτων βοηθειών”

Υπενθυμίζουμε ότι, μετά τα επεισόδια που σημάδεψαν το τέλος του αγώνα, ο Κώστας Καραπαπάς είχε δηλώσει:

“Νομίζω πως όλοι είδατε τι έγινε απόψε. Και δεν μιλάω για αυτά που έκανε ο Παπαπέτρου και οι βοηθοί του. Μόλις τελείωσε το ματς, διμοιρία των ΜΑΤ απέκλεισε τα αποδυτήριά μας και χτύπησε τους πάντες! Ανάμεσά τους και ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Χτύπησαν φροντιστές που δεν είχαν καμία σχέση με οτιδήποτε άλλο, που βγάζουν απλώς το μεροκάματό τους μεταφέροντας πετσέτες. Χτύπησαν αλύπητα κόσμο, απίστευτα πράγματα. Αυτό που έγινε απόψε είναι χούντα! Με αυτά πρέπει να ασχοληθούν οι αρμόδιοι υπουργοί και η Κυβέρνηση. Αυτό είναι το σοβαρό θέμα. Ο φροντιστής μας είχε αίματα στο πρόσωπό του”.

Από την μεριά του, ο Στέφανος Καπίνο είχε κάνει λόγο για τυφλή επίθεση των ΜΑΤ σε παίκτες του Ολυμπιακού, σε δηλώσεις του στην κάμερα του Cosmote Sport. “Δεν ξέρω τι να πω… Είναι δυνατόν να είναι τα ΜΑΤ στα αποδυτήρια και να βαράνε παίκτες; Δεν μπορώ να μιλήσω, δεν ξέρω τι να πω… Αυτά τα πράγματα δεν έχουν ξαναγίνει. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε. Παίκτες άρχισαν να τσακώνονται με τα ΜΑΤ για να φτάσουμε στα αποδυτήρια. Είναι δυνατόν να μας χτυπούν; Τι να σας πω… Έγιναν διάφορα, δεν έβλεπαν μπροστά τους. Όλοι μέσα δεν ξέρουν τι να πουν. Ο ένας παίκτης μάζευε τον άλλο για να μη φάμε ξύλο από τα ΜΑΤ” τόνισε

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter