Έξαλλος ο Άδωνης εξηγεί γιατί δε μειώνει το φόρο στα καύσιμα: «Η μείωση είναι υπέρ των πλουσίων»

Έξαλλος ο Άδωνης εξηγεί γιατί δε μειώνει το φόρο στα καύσιμα: «Η μείωση είναι υπέρ των πλουσίων»

Έξω από τα ρούχα του βγήκε για ακόμα μία φορά ο Άδωνης Γεωργιάδης ο οποίος σε μία ακόμη τηλεοπτική του εμφάνιση, πάσχιζε να εξηγήσει γιατί η κυβέρνηση δεν μειώνει έστω και προσωρινά τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης την στιγμή που οι τιμές στα καύσιμα έχουν εκτοξευθεί και αναμένεται να αυξηθούν κι άλλο.

Κατά την χθεσινή του εμφάνιση λοιπόν, στον Ant1 και στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω”, ο υπουργός Ανάπτυξης έλυσε την απορία σε όσους αναρωτιούνταν δίνοντας μια άκρως λογική και πειστική απάντηση… μα για να μην ωφεληθούν οι πλούσιοι και όσοι έχουν πόρσε καγιέν.

Μάλιστα δε δίστασε να «πουλήσει» ακόμα και την ιδεολογία για να στηρίξει το αφήγημα, λέγοντας πως «Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ για τη μείωση του φόρου κατανάλωσης τον καθιστά μη αριστερό κόμμα. Δεν είναι αριστερό αυτό που λένε, είναι καραγκαγκά δεξιό», παρερχόμενος πως η αριστερά είναι με το λαό και η Δεξιά με τους πλουσίους.

Υπενθυμίζεται πως και ο Θεόδωρος Σκυλακάκης είχε κάνει μια ανάλογη δήλωση για τους φόρους στα καύσιμα λέγοντας πως τα καύσιμα τα χρησιμοποιούν λιγότερο τα φτωχά νοικοκυριά διότι δεν έχουν αυτοκίνητο. «Οπότε, να κάνουμε μια μείωση φόρου που θα ωφελεί τους πιο πλούσιους και θα αφήνει τελείως απροστάτευτους τους φτωχότερους, φαίνεται παράλογο» είχε αναφέρει ο κ. Σκυλακάκης.

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter