Έξαλλος ο Άδωνης κατά των προσφύγων: Να φύγουν! (Video)

Έξαλλος ο Άδωνης κατά των προσφύγων: Να φύγουν! (Video)

Καμία σημασία δεν έχουν τα ανθρώπινα δικαιώματα, o OHE, ή η Ύπατη Αρμοστεία, για τον ακροδεξιό υπουργό της κυβέρνησης Άδωνη Γεωργιάδη.

Μπορεί η κυβέρνηση -με μεγάλη καθυστέρηση- να απέκτησε αρμόδιο υπουργό και υπουργείο, ο Άδωνης Γεωργιάδης ωστόσο προχώρησε σήμερα σε μία πλήρη παράκρουση όσον αφορά τα ανθρώπινα δράματα και τα προσφυγικά κύματα, καπελώνοντας στην ουσία τους περισσότερο αρμόδιους. 

Ο ίδιος μάλιστα, όπως εξήγησε σήμερα σε πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ, δεν θέλει τα ευρωπαϊκά χρήματα, όπως λέει. Άσχετα αν ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης έχει εκπέμψει SOS προς κάθε ευρωπαϊκή κατεύθυνση ζητώντας έμπρακτη στήριξη. 

«Αν είναι να καταστραφεί η Ελλάδα δε θέλω ούτε ένα ευρώ από τους Ευρωπαίους», λέει συγκεκριμένα.

Και δεν έχει σημασία τι λέει ο ΟΗΕ, δεν έχει σημασία τι λέει η Ευρωπαϊκή Ένωση!

Επίσης δεν έχει σημασία ο ανθρώπινος πόνος και η προσφυγιά, που οι Έλληνες ξέρουν αρκετά καλά τι σημαίνει…

Για τον Άδωνη οι περισσότεροι είναι απλώς λαθρομετανάστες, θέλει κλειστού τύπου στρατόπεδα όπου να μην βγαίνει κουνούπι έως ότου καταλάβουν πως δεν τους θέλουμε εδώ… Κάτι σαν την Αμυγδαλέζα, όπως λέει.

«Δεν τον θέλω εδώ, να φύγει» κραυγάζει ο Άδωνης Γεωργιάδης που υποτίθεται πως ασπάζεται τις ευρωπαϊκές ιδέες και τη χάρτα των Ηνωμένων Εθνών.

Τα ίδια έλεγε και πριν τις εκλογές, και όταν ήταν στο ΛΑΟΣ, τα ίδια λέει και τώρα όταν πιέζεται και πρέπει να ικανοποιήσει το… προεκλογικό του κοινό! 

Μπορεί, ίσως λέμε τώρα, να απευθύνεται με τον τρόπο του, στο ακροατήριο της Νέας Δημοκρατίας που πίστευε πως το προσφυγικό λύνεται με ευχέλαιο…

Στο τέλος μάλιστα, μας λέει πάνω κάτω- να τους πάρουμε και στα σπίτια μας… ή καλύτερα λέει στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Αμανατίδη να τους πάρει στην εκλογική του περιφέρεια…

https://twitter.com/JeronymoBoss/status/1227186310949023747

Εδώ όλες του οι δηλώσεις:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter