Έξαλλος ο Άδωνης με τον Δεληβοριά γιατί… μισεί τον Μητσοτάκη! (Video)

Έξαλλος ο Άδωνης με τον Δεληβοριά γιατί… μισεί τον Μητσοτάκη! (Video)

Έχουν χάσει το μέτρο εκεί στην κυβέρνηση, αυτό είναι γνωστό, αλλά όπως φαίνεται παρά τις ελπίδες τους να μηδενίσουν το κοντέρ (των αποτυχιών) με την ευκαιρία της πανδημίας, κάτι δεν τους πάει καλά και τους βγαίνει σε νεύρα και αυταρχισμό (έμφυτο). 

Δεν είναι τυχαίο που ο πάντα γνωστός και αμετροεπής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνης Γεωργιάδης (που ανάπτυξη και επενδύσεις δεν είδαμε και δεν βλέπουμε) το τελευταίο διάστημα γίνεται έξαλλος και βρίζει όπου σταθεί και όπου βρεθεί. 

Εξάλλου πρόσφατα είχε βρίσει το Documento, γενικά και ειδικά…

Προφανώς το Μέγαρο Μαξίμου και οι πέριξ θεώρησαν πως με τόσα χρήματα προς τα ΜΜΕ θα είχαν το κεφάλι τους ήσυχο και τα στόματα κλειστά, αλλά ξέχασαν πως υπάρχουν και οι πολίτες.

Έτσι λοιπόν αφού προσπάθησαν να «κλαδέψουν» τον Σταύρο Ξαρχάκο που άσκησε κριτική κατά της κυβέρνησης, για τον ακροδεξιό υπουργό ήταν η ώρα – μιλώντας στο OPEN –  να επιτεθεί στους καλλιτέχνες αλλά και συγκεκριμένα στον Φοίβο Δεληβοριά για τον οποίο μάλιστα είπε πως του άρεσε… όπως ήταν παλιά.

Διαβάστε επίσης: Δεληβοριάς κατά κυβέρνησης: «Η καταστροφή δεν συνοδεύεται από κανένα μέτρο στήριξης»

Ο Άδωνης Γεωργιάδης μάλιστα είπε πως τον προτιμούσε τότε όταν δεν ξεχείλιζε μίσος κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Και αντί να προβληματιστεί γιατί ο κόσμος αντιδρά προσπάθησε να τον απαξιώσει λέγοντας πως η αλλαγή έγινε όταν κάποτε ο ίδιος είχε κάνει δηλώσεις για τους μετανάστες και ο Φοίβος Δεληβοριάς του απάντησε «με ένα χυδαίο υβρεολόγιο, επιπέδου καραγωγέως».

Κάθε στοιχειωδώς ευφυής μπορεί να καταλάβει βέβαια ποια θα ήταν η αντίδραση ενός δημοκράτη στις τότε δηλώσεις του Άδωνη Γεωργιάδη για τους μετανάστες.

Και ο Άδωνης Γεωργιάδης συνέχισε για να μας πει πως είναι δημοκράτης, και πως η αντίδραση κατά της κυβέρνησης και του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι… «μίσος».

(Συγκεκριμένα αναφέρει: «της κυβερνήσεως» προς το πομποδέστερο…)

«Μετά από αυτό κατάλαβα πως ο κύριος Δεληβοριάς δεν εκπροσωπεί ούτε τα συμφέροντα των καλλιτεχνών ούτε τους καλλιτέχνες. Εκπροσωπεί ένα τυφλό μίσος κατά της κυβερνήσεως. Δικαίωμά του. Επαναλαμβάνω, μας αρέσει η Δημοκρατία για να μπορεί ο κ. Δεληβοριάς να εκφράζει το τυφλό του μίσος κατά της κυβερνήσεως, αλλά καταλαβαίνουμε περί τίνος πρόκειται. Δεν μιλάμε περί αγωνίας του καλλιτεχνικού κόσμου. Μιλάμε για τυφλό μίσος κατά της κυβέρνησης» (4΄56)

Διαβάστε επίσης: Σωματεία καλλιτεχνών: «Ελάχιστοι, μετρημένοι στα δάχτυλα, θα πάρουν το επίδομα των 800 ευρώ»

Αλλά ο Άδωνης Γεωργιάδης έχει και τις προτιμήσεις του. Προτιμά όπως λέει τον άλλο Δεληβοριά που δεν βρίζει τον Μητσοτάκη…

Του δίνει μάλιστα μια συμβουλή ότι ήταν πιο συμπαθής και παρεμβατικός στην ελληνική κοινωνία όταν ήταν ήπιος, λογικός και συναινετικός «όπως τον είχαμε στο μυαλό μας κατά το παρελθόν…»

Το καταλάβαμε. Προτιμά ίσως άλλους καλλιτέχνες, που από την αριστερά του χαβιαριού έγιναν γερά δεκανίκια της δεξιάς και του νεοφιλελευθερισμού…

Διαβάστε επίσης: Έξαλλος ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι καλλιτέχνες που συναντήθηκαν με Μητσοτάκη και καταγγέλλουν: Εμείς ζητήσαμε να τον δούμε όπως κάνουμε με όλα τα κόμματα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter