Έξαλλος ο Άρης με τα τηλεφωνήματα – ρουσφέτια των γαλάζιων βουλευτών (Audio)

Έξαλλος ο Άρης με τα τηλεφωνήματα – ρουσφέτια των γαλάζιων βουλευτών (Audio)

Έξαλλος και απαισιόδοξος δήλωνε σήμερα στην εκπομπή του στο ΣΚΑΪ ο Άρης Πορτοσάλτε και η αφορμή ήταν η σημερινή στάση στο μετρό… αλλά και οι παρεμβάσεις που όπως έμαθε έγιναν. 

Από την εκπομπή του μάθαμε – αν ισχύουν οι πληροφορίες του – πως νεοδημοκράτες βουλευτές τηλεφωνούσαν στη διεύθυνση του Μετρό για να μη γίνουν οι μεταθέσεις των εργαζομένων από τα γραφεία της εταιρείας στα εκδοτήρια (ταμεία) γιατί ήταν δικά τους… καταγάλανα παιδιά!

Μάλιστα προκάλεσε τη ΝΔ αν θέλει να διαψεύσει τις πληροφορίες του.

Και συνέχισε:

Αν έχει συμβεί αυτό, θερμά θερμότατα συγχαρητήρια, πραγματικά δεν έχει σωσμό ο τόπος. Αν έχει γίνει και αυτό … η πηγή που μου το δίνει είναι έγκυρη. Αλλά -μου λέει – δεν μπορώ να το πω εγώ, πάρε και πές το εσύ… Επαναλαμβάνω πρώτα από όλα στα Μαξίμου, μετά στον κ. Καραμανλή τον υπουργό,, σε όλους, ότι υπάρχουν λέει βουλευτές ΝΔ που τηλεφώνησαν στην διοίκηση να διαμαρτυρηθούν διότι η διοίκηση μεταθέτει το δικό μας παιδί, τον ΔΑΚίτη, τον νεοδημοκράτη, τον παίρνει από το γραφείο και τον πηγαίνει στο εκδοτήριο. Ντροπή και αίσχος. Παιδιά με συγχωρείτε ούτε μέχρι την γωνία δεν φτάνουμε!»

Επειδή όμως μπορεί κάποιος να παρεξηγήσει τον Άρη Πορτοσάλτε για τον εξευρωπαϊσμό του, ας αναφέρουμε και άλλες δύο σημερινές του τοποθετήσεις:

Ήταν έξαλλος και με τα επιδόματα που δίνει ο Σταϊκούρας. Αν θυμάστε πριν τις εκλογές τα επιδόματα που παντού ή σχεδόν παντού στην Ευρώπη συμπληρώνουν ή είναι βασικός πυλώνας της κοινωνικής πολιτικής τα έβλεπαν σαν… λατινοαμερικάνικες σκευωρίες…

«Μπορεί να συνεχίσει αυτή η κυβέρνηση την πολιτική της προηγούμενης και να δώσει τα επιδόματα στον homo epidomaticus», είπε ο γνωστός μας Άρης και πρόσθεσε:

«Τον έφτιαξε ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά την συνεχίζει και η παρούσα κυβέρνηση»

Ο Άρης όμως βγαίνει και από τα ρούχα του αναφέροντας περιστατικό όπου γιος φίλης κόβεται από το δίπλωμα (εννοούσε μάλλον οδήγηση) αλλά στη συνέχεια καταβάλει 120 ευρώ και το παίρνει…

Μα, Άρη μου, τις αλλαγές τις είχε κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, οι ενδιαφερόμενοι απεργούσαν και η ΝΔ επανέφερε την κανονικότητα!

Αλλά ο Άρης μας καθιστά σαφές, κάτι που δεν αμφισβητήσαμε ποτέ, ότι θέλει να πετύχει αυτή η κυβέρνηση.

«Γιατί θέλω να πετύχει αυτή η κυβέρνηση αλλά βλέπω τώρα που πλατσουρίζει στα ίδια νερά», είπε ο Άρης Πορτοσάλτε και πρόσθεσε:

«Ξέμεινε από καύσιμα πολιτικού και κυβερνητικού έργου. Έτσι βλέπω, ότι μπήκε με φόρα αλλά τώρα κλείνοντας το πρώτο εξάμηνο, φθάνοντας τα Χριστούγεννα έκατσε…»

Και ρίχνει και το καρφί του:

«Και η κυβέρνηση ήσυχα παρατηρεί τον Ερντογάν να δίνει συνεντεύξεις…»

Να σου πω, Άρη μου, ίσως και οι μπουλντόζες στο Ελληνικό να ξέμειναν από καύσιμα! 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter