Έξαλλος ο Αρναούτογλου με τον καθηγητή στο Ίλιον: Ντροπή της κοινωνίας είσαι εσύ (Video)

Έξαλλος ο Αρναούτογλου με τον καθηγητή στο Ίλιον: Ντροπή της κοινωνίας είσαι εσύ (Video)

Την δική του άποψη κατέθεσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, σχετικά, με τον καθηγητή που σχολίασε αρνητικά τρανς μαθήτρια, η οποία επέλεξε να πάει στο σχολείο φορώντας φούστα.

Από, εχθές που έγινε γνωστή η είδηση έχει υπάρξει θύελλα αντιδράσεων που καταδικάζει την συμπεριφορά του καθηγητή. Ο παρουσιαστής εξέφρασε την οργή του και τόνισε πως πρέπει, επιτέλους, να δούμε την ουσία και όχι να μένουμε κολλημένοι στην εμφάνιση.

«Εσύ που είσαι καθηγητής, πραγματικά πιστεύεις ότι η διαχείριση ενός παιδιού που αποφασίζει σε αυτή την ηλικία να βάλει φούστα και είναι δικαίωμά του να φορέσει ότι θέλει το 2022. Να δεχθώ ότι θα μπορούσαμε να κάτσουμε κάτω να το συζητήσουμε ή κάτι να μη σου αρέσει γιατί σε καταλαβαίνω πόσο χρονών είσαι, πόσα πράγματα μπορεί να έχουν γίνει μέσα στο μυαλό σου. Αυτή ήταν φράση; Ακόμη κι αν έχεις μια απορία, να πάρεις αυτό το παιδί να μιλήσετε, να πείτε δυο κουβέντες. Και στο τέλος, τι σε αφορά εσένα;

Πείραξε κανέναν αυτό το παιδί; Χτύπησε ή χλεύασε κανέναν για να επέμβεις; Ντροπή της κοινωνίας είσαι εσύ απ’ ότι φαίνεται, που δεν σέβεσαι την επιθυμία ενός ανθρώπου να φορέσει ότι θέλει. Αν κάτσουμε και μιλήσουμε για τους καθηγητές μας, πόσους από αυτούς θα θέλαμε σήμερα να τους δούμε; Για έναν στους δέκα θα χαιρόμουν. Η επιτυχία ενός εκπαιδευτικού είναι όταν τον βλέπουν τα παιδιά συνταξιούχο να χαίρονται να τον χαιρετούν και όχι να λένε τον μαλ@κα που είχα. Ξεκολλήστε από την εμφάνιση και μείνετε στην ουσία».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter