Έξαλλος ο Βελόπουλος: Έχω τα πτυχία από άλλο πανεπιστήμιο

Έξαλλος ο Βελόπουλος: Έχω τα πτυχία από άλλο πανεπιστήμιο

Με ανάρτησή του στο Twitter o Κυριάκος Βελόπουλος απαντά σε όσους τον κατηγόρησαν πως δεν έχει πτυχία, αφού τα βιογραφικά του στο διαδίκτυο ανέφεραν το «Πανεπιστήμιο Κύπρου» που προφανώς απαιτεί την φυσική του παρουσία. Ο ίδιος παρουσιάζει πτυχία από το «Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου», δηλαδή σπουδές εξ αποστάσεως. 

Με ανακοίνωση-διευκρίνηση που εξέδωσε την Τρίτη 19/5 μέσω του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων, το Πανεπιστήμιο Κύπρου διαψεύδει ότι ο Κυριάκος Βελόπουλος έχει υπάρξει φοιτητής του, όπως ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης ισχυρίζεται στο βιογραφικό του.

Ο κ. Βελόπουλος μάλιστα υποστηρίζει ότι έχει λάβει πτυχίο το 2013 και μεταπτυχιακό τίτλο το 2016.

Η διευκρίνηση του Πανεπιστημίου της Κύπρου:

“Έχει περιέλθει στην αντίληψή μας ότι το μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου κ. Κυριάκος Βελόπουλος φέρεται να έχει λάβει το 2013 από το Πανεπιστήμιο Κύπρου πτυχίο με ειδίκευση στην Ιστορία, Αρχαιολογία και τον Ελληνικό Πολιτισμό και το 2016 μεταπτυχιακό τίτλο με ειδίκευση στην Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία. Το Πανεπιστήμιο Κύπρου διευκρινίζει ότι ο κ. Κυριάκος Βελόπουλος ουδέποτε υπήρξε φοιτητής του και βεβαίως δεν έχει πάρει πτυχίο ή/και μεταπτυχιακό τίτλο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου”.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος από την πλευρά του απαντά πως έχει πάρει τα δύο πτυχία αλλά… από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο της Κύπρου (άλλο ίδρυμα σε σχέση με το Πανεπιστήμιο Κύπρου).

Συνοδεύει μάλιστα την ανάρτηση του με βρισιές, αν και στα βιογραφικά του στο διαδίκτυο αναφέρεται σκέτο το «Πανεπιστήμιο Κύπρου». Αντίθετα (τουλάχιστον σήμερα) στο βιογραφικό του στη Βουλή αναφέρεται ως «Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου», δηλαδή σπουδές εξ αποστάσεως.

«Έλα να τελειώνει η πλάκα με τους “χοίρους της παραδημοσιογραφιας”! Να σας πάω σε δικη; Θα κάνει 6 χρόνια και θα λέτε ότι κυνηγάω τους “δήθεν” δημοσιογράφους ρε ξεφτίλες!@ellinikilisi»

Περίεργο πάντως αφού και στην Wikipedia αναφέρεται επί λέξει: 

«Στο βιογραφικό του αναφέρει ότι το 2013 ολοκλήρωσε προπτυχιακές σπουδές και το 2016 μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Κύπρου με αντικείμενο την Ιστορία, Αρχαιολογία και τον Ελληνικό Πολιτισμό στο Πανεπιστήμιο Κύπρου.[1][2] Ωστόσο το Πανεπιστήμιο έχει έχει ανακοινώσει ότι ο Βελόπουλος ουδέποτε υπήρξε φοιτητής.[3] Από το 2017 ο Βελόπουλος αναφέρεται σε έγγραφο του ιδρύματος ότι διεξάγει διδακτορική διατριβή στο Πανεπιστήμιο της Σόφιας, κάτι που αναφέρει και ο ίδιος.[4]»

https://twitter.com/velopky/status/1262727786621480962

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter