Εξώδικο στο… εξώδικο

Έξαλλος ο Γιαννακόπουλος: Αρχινταβατζής του ΠΑΟ ο Αλαφούζος

Μαίνεται ο «πόλεμος» στα εσωτερικά του Παναθηναϊκού, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να «επιτίθεται» προσωπικά στον Γιάννη Αλαφούζο, εξαιτίας των απαιτήσεων της ΠΑΕ και τις αντιδικίες για τις οφειλές στον Ερασιτέχνη.

Νωρίτερα σήμερα, η ΠΑΕ είχε απαντήσει με δικό της εξώδικο στο χθεσινό εξώδικο του ερασιτέχνη, που ζητούσε άμεση ή το πολύ σε πέντε μηνιαίες δόσεις αποπληρωμή του χρέους, με το οποίο χαρακτηρίζει «όλως παράνομη και καταχρηστική» την άρνηση του ερασιτέχνη να χορηγήσει το παραχωρητήριο του γηπέδου. Η ΠΑΕ υποστηρίζει ότι πληρούνται όλες οι νόμιμες προϋποθέσεις και ότι η προϋπάρχουσα συμφωνία για την αποπληρωμή του χρέους τηρείται στο ακέραιο και ζητά από τον Α.Ο. να δώσει το παραχωρητήριο του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας μέχρι αύριο (Παρασκευή 3/8), στις 3 μ.μ.

Η ανακοίνωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Προ δυο μηνών, μέσα σε όλες τις δυσκολίες και τις τεράστιες οικονομικές θυσίες που κάνω για το τμήμα μπάσκετ, ανέλαβα τον Ερασιτέχνη έχοντας να αποπληρώσω περί των 3,5 εκατομμυρίων χρέους που είχαν δημιουργηθεί από τις προηγούμενες διοικήσεις, αλλά και το να οργανωθεί με επαγγελματικά πρότυπα ώστε να επιστέψει στους τίτλους.

Όντως δουλεύουμε μεθοδικά προς αυτή την κατεύθυνση και πιστεύω πως σύντομα θα αρχίσουν να φαίνονται αποτελέσματα. Δυστυχώς, μέσα σε όλα έχουμε να αντιμετωπίσουμε τις συνεχείς τρικλοποδιές ενός ανθρώπου, που εκτός από καταστροφέας του ποδοσφαιρικού τμήματος, άγεται και φέρεται ως αρχινταβατζής του συλλόγου… τον Ιωάννη Αλαφούζο.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, τα μέχρι τώρα μοναδικά έσοδα του Ερασιτέχνη προκύπτουν από τα ποσοστά που αποδίδουν ΚΑΕ και ΠΑΕ, όπως και από τα πενιχρά έσοδα ενοικίασης του μοναδικού μας περιουσιακού στοιχείου. Του γηπέδου στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Αναλαμβάνοντας τον Ερασιτέχνη έμαθα ότι κάποιοι έχουν υπογράψει συμβάσεις ανάμεσα στην ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη που δίνουν την δυνατότητα στην ΠΑΕ να εξοφλήσει ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΤΗΣ ΤΩΝ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ (611.000 ευρώ) ΣΕ 60 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ.

Ενημερώσαμε την ΠΑΕ ότι κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν να το αποδεχτούμε και αντιπροτείναμε λιγότερες δόσεις , ώστε να μην την φέρουμε σε δύσκολη θέση.

Η απάντησή της εμμέσως πλην σαφώς ήταν «πηγαίνετε μας στα δικαστήρια». Όσο και να μην είναι αυτή μια παναθηναϊκή λύση, από την στιγμή που και η μέχρι «χθες» λαλίστατη θύρα 13 έχει σωπάσει και από ότι φαίνεται κανείς δεν ενδιαφέρεται, αυτή είναι η μοναδική πλέον λύση. Ιωάννη Αλαφούζε, είσαι ότι χειρότερο στα 110 χρόνια ιστορίας αυτού του Συλλόγου. Ούτε εχθροί δεν έχουν φερθεί έτσι ανά τα χρόνια… εσύ πλέον είσαι και με την βούλα».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.