Έξαλλος ο Πορτοσάλτε αναρωτιέται: Πότε πρόλαβε ο Μητσοτάκης και έγινε κάθαρμα;

Έξαλλος ο Πορτοσάλτε αναρωτιέται:  Πότε πρόλαβε ο Μητσοτάκης και έγινε κάθαρμα;

Οργισμένος εμφανίστηκε το πρωί της Πέμπτης στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ο Άρης Πορτοσάλτε ο οποίος δεν μπορούσε να το χωνέψει πως χθες το πλήθος αποδοκίμαζε τον Κυριάκο Μητσοτάκη έξω από την Μητρόπολη Αθηνών, αποκαλώντας τον μάλιστα κάθαρμα.

«Πότε πρόλαβε και έγινε κάθαρμα;» αναρωτιόταν ξανά και ξανά δίχως να μπορεί να το πιστέψει πως συνέβη κάτι τέτοιο.

«Ο Μητσοτάκης πότε πρόλαβε και έγινε κάθαρμα; Εξηγήστε μου, πότε πρόλαβε και έγινε κάθαρμα», φώναζε φανερά εκνευρισμένος με όσους χάλασαν για πολλοστή φορά την εικόνα του «άριστου» Πρωθυπουργού.

«Αν δεν σου αρέσει ο Πρωθυπουργός, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Καλά κάνεις και δεν σου αρέσει, μην το ψηφίσεις. Το Μητσοτάκης κάθαρμα όμως πες μου πως προκύπτει. Τι ώρα έγινε κάθαρμα;»

Θα μπορούσαν οι λοιποί δημοσιογράφοι που βρίσκονταν στο πλατό να εξηγούσαν στον κ. Πορτοσάλτε ορισμένους από τους λόγους για τους οποίους το πλήθος βροντοφώναζε «Μητσοτάκη Κάθαρμα».

Βέβαια ο κ. Οικονόμου από την πλευρά του, δεν είδε λαϊκή οργή και δυσαρέσκεια, αλλά « λίγους οργανωμένους και εγκάθετους» όπως ο ίδιος δήλωσε.

 

Τέλος, έφτασαν στο σημείο να ζητούσουν ακόμα και τα ρέστα από τα λοιπά κόμματα της αντιπολίτευσης για το γεγονός ότι δεν καταδίκασαν τις λαϊκές διαμαρτυρίες μέσω ανακοινώσεων.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter