Εξαπάτησε και τον εμπορικό κόσμο ο Άδωνης Γεωργιάδης

Εξαπάτησε και τον εμπορικό κόσμο ο Άδωνης Γεωργιάδης

Εξοργισμένος είναι ο εμπορικός κόσμος της Αθήνας που θεωρεί ότι εξαπατήθηκε από τον Άδωνη Γεωργιάδη. 

Τον περασμένο Νοέμβριο είχε συνάντηση με τους εκπροσώπους του Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και της ΕΣΕΕ όπου, αφού τους εξέφρασε την αγάπη του για τον εμπορικό κόσμο της χώρας και κυρίως την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, τους έδωσε όρκους ότι θα τους στηρίξει αφού αποτελούν την ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας.

Την ίδια όμως εποχή, τον περασμένο Νοέμβριο, ο Άδωνης Γεωργιάδης έβγαλε υπουργική απόφαση που επικαιροποιούσε παλαιότερη απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ (του Γιάννη Δραγασάκη), που είχε βγει υπό την δαμόκλειο σπάθη του τρίτου μνημονίου αλλά δεν είχε υλοποιηθεί, για την λειτουργία του εκπτωτικού χωριού Mak Arthour Glen στα Σπάτα τις Κυριακές. 

Συγκεκριμένα το Εκπτωτικό Χωριό θα μπορεί να είναι ανοικτό τις Κυριακές από τον Μάιο μέχρι τον Νοέμβριο με το αιτιολογικό που υπάρχει στο ΦΕΚ της 13ης Δεκεμβρίου ότι το Εκπτωτικό Χωριό, όπως γράφει, «είναι δίπλα στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, που αποτελεί πόλο έλξης για εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες που επιθυμούν να γνωρίσουν καλύτερα τα ζώα»

Το Εμπορικό Επιμελητήριο και η ΕΣΕΕ θεωρούν την απόφαση πισώπλατη μαχαιριά καθώς θα μειώσει έτι περαιτέρω την ήδη πεσμένη κίνηση μετά το Νοέμβριο – συνέπεια και αυτό της περικοπής του κοινωνικού επιδόματος και της υλοποίησης του αντικαπνιστικού νόμου που δεν επιτρέπει πλέον το κάπνισμα ούτε έξω από τα μαγαζιά σε περίκλειστους χώρους.

Οι έμποροι πίσω από την απόφαση για το Εκπτωτικό Χωριό βλέπουν υπόγειες πολιτικό – επιχειρηματικές συναλλαγές.

Κατόπιν τούτου και καθώς βλέπουν ότι τα πράγματα με τη ΝΔ δεν πηγαίνουν και τόσο καλά, μέσα στις επόμενες ημέρες θα εκφράσουν την διαμαρτυρία τους για την απόφαση του κ. Γεωργιάδη. Θεωρούν όμως ότι γενικότερα η κυβέρνηση ενισχύει την μεγάλη επιχειρηματικότητα και όχι τους μικρομεσαίους που την πίστεψαν και την στήριξαν. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter