Εξάρχεια: Αναίτια βία από την αστυνομία- Σπάσιμο πολυκατοικίας και συλλήψεις (Video)

Εξάρχεια: Αναίτια βία από την αστυνομία- Σπάσιμο πολυκατοικίας και συλλήψεις (Video)

Το άγριο πρόσωπο της καταστολής φάνηκε ξανά το βράδυ της Δευτέρας από πλευράς αστυνομίας, στον απόηχο της πορείας για την ημέρα μνήμης της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Παρά το γεγονός ότι οι μνήμες από το βίντεο όπου έδειχνε αστυνομικό των ΜΑΤ με το γκλοπ του σπάει το τζάμι καταστήματος, στα Εξάρχεια, είναι νωπές, ένα ακόμη βίντεο που δημοσιεύει η «Αυγή» δείχνει δείχνει την προκλητικότητα της  ΕΛ.ΑΣ. και η βία που διαπιστώνεται στα αποσπάσματα προκαλεί ξανά αποτροπιασμό.

Στο βίντεο αποτυπώνεται η στιγμή που άνδρες της ομάδας «Δράση» σπάνε πολυκατοικία στα Εξάρχεια στην οδό Τζαβέλλα και ενώ δεν συνέβαινε κάτι ώστε να δικαιολογεί την επίθεση της αστυνομίας, οι άνδρες της ομάδας «Δράση» επιτέθηκαν σε άτομα που βρίσκονταν στο σημείο.

Πολλοί από αυτούς προσπάθησαν να μπουν στην πολυκατοικία ώστε να προστατευθούν από την απρόκλητη βία των αστυνομικών, ωστόσο οι τελευταίοι έσπασαν την τζαμαρία της εισόδου της πολυκατοικίας και προχώρησαν σε τουλάχιστον δύο συλλήψεις. Όπως σημειώνει η «Αυγή» στην πολυκατοικία μένουν ο πρόεδρος των εργαζομένων στον «Άγιο Σάββα» Σπύρος Βασιλείου και ο συγγραφέας Δημήτρης Τσεκούρας.

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter