«Εξάρχεια» να γράφει ο τίτλος κι ας είναι στην Αχαρνών (Photos)

Είπαμε: όλα είναι θέμα επικοινωνίας και κανονικότητας. Έτσι και ο ΣΚΑΪ, και  ένα αστυνομικής λογικής - και πιθανής ιδιοκτησίας - μπλογκ ενημερώνει τους αναγνώστες του ότι η πρωινή επιχείρηση εκκένωσης στα κτίριο της Αχαρνών, πλησίον της Μασονικής Στοάς είναι Εξάρχεια!

Διότι πώς θα αφιονίσεις το "πλήθος"  αν δε βάλεις τη μαγική λέξη στον τίτλο;

Και το μάτζικ γουόρντ, που έλεγε και ο Ρακιντζής στας Ευρώπας, στην προκειμένη περίπτωση είναι τα Εξάρχεια.

Και για τον ΣΚΑΪ όμως τα Εξάρχεια έφτασαν στην οδό Αχαρνών, γιατί είπαμε: εκεί είναι ο οχτρός...! 

Έτσι στην εκπομπή των «αταίριαστων» το ενημερωτικό σούπερ στην οθόνη για Εξάρχεια έλεγε! 

Δεν πειράζει μωρέ! Σάματις θα χτίσεις και πρέπει να το πεις ακριβώς, με αζυμούθιο; Τζόγος να γίνεται, να φοβάται ο κόσμος!

Κι αυτά τα Εξάρχεια όμως! ένα μυστήριο πράγμα: Επεκτείνονται! Και φτάνουν μέχρι την οδό Μαυροματαίων (άριστερά της Αλεξάνδρας, πρώτη παράλληλος της Πατησίων και κάθετη στην Κοδριγκτώνος)

 Για το CNN.gr η ληστεία που έγινε στη Μαυροματαίων είναι Εξάρχεια! Μάλιστα το θέμα το έχει και ως "αποκλειστικό"! (τη ληστεία ή την επέκταση της περιοχής...)

Μην ξεχνιόμαστε: Στα Εξάρχεια εξαντλείται η ανομία. Αλλού είναι απλώς μια ωραία πρωία Πέμπτης του Σεπτεμβρίου. 

Δείτε τις φωτογραφίες:

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.