Έχασε στο Δουβλίνο αλλά ελπίζει ο ΠΑΟΚ

Έχασε στο Δουβλίνο αλλά ελπίζει ο ΠΑΟΚ

Απρόσμενη ήττα από την Μποέμιανς (2-1) γνώρισε ο ΠΑΟΚ στο Δουβλίνο, για τον γ’ προκριματικό γύρο του νεοσύστατου Conference League. Ωστόσο, το γκολ του Νέλσον Ολιβέιρα αύξησε τις ελπίδες πρόκρισης του «Δικεφάλου» την επόμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη.

Οι Ιρλανδοί προηγήθηκαν στο 23’ με γκολ του Κόουτ κόντρα στη ροή του αγώνα, και αφού ο «Δικέφαλος» είχε χάσει σπάνια ευκαιρία στο 3ο λεπτό με τον Ζίβκοβιτς. Ο Κόουτ πέτυχε και το δεύτερο γκολ της Μποέμιανς στο 53’, με μακρινό σουτ που αιφνιδίασε τον Πασχαλάκη.

Ο ΠΑΟΚ πήρε οξυγόνο στο 77’, όταν μείωσε με κεφαλιά του Ολιβέιρα, από ωραία σέντρα του Στέφαν Σβαμπ. Νωρίτερα είχε χάσει σπουδαία ευκαιρία με τον Καγκάβα (47’).

Μπορούσε μάλιστα να φύγει από τη Dublin Arena με ισοπαλία, αν ο Σβιντέρσκι κατόρθωνε να αξιοποιήσει την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε στις καθυστερήσεις. Προηγήθηκε ανατροπή του Μπίσεσβαρ, όπου οι παίκτες του ΠΑΟΚ ζήτησαν πέναλτι.

Υπενθυμίζεται ότι από φέτος καταργήθηκε ο κανονισμός των εκτός έδρας γκολ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου χρησιμοποίησε τους Πασχαλάκη, Ροντρίγκο, Μιχαηλίδη, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Εσίτι (62’ Κούρτιτς), Σβαμπ, Αν. Ζίβκοβιτς (69’ Μουργκ), Ελ Καντουρί (62’ Τζόλης), Καγκάβα (62’ Μπίσεσβαρ), Ολιβέιρα (82’ Σβιντέρσκι).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter