Έχασε τα λόγια του ο Παύλος Μαρινάκης όταν ρωτήθηκε για το απειλητικό tweet κατά Τσίπρα (Video)

Έχασε τα λόγια του ο Παύλος Μαρινάκης όταν ρωτήθηκε για το απειλητικό tweet κατά Τσίπρα (Video)

Σε αμήχανη θέση βρέθηκε ο γραμματέας της ΝΔ, Παύλος Μαρινάκης, ο οποίος ανέφερε απευθυνόμενος στον Κώστα Μπάρκα ότι «δεν θυμάται», όταν ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ του ζήτησε να ξεκαθαρίσει εάν είχε γράψει το 2012 στο Twitter απειλητική και χυδαία ανάρτηση κατά του Αλέξη Τσίπρα.

«Θέλω να κάνετε κι αυτό το ερώτημα στον κ. Μαρινάκη, που είχε πει ότι θέλει να σκοτώσει τον Αλέξη Τσίπρα», δήλωσε αρχικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, στον «αέρα» του ΣΚΑΪ. Ο Παύλος Μαρινάκης αρνήθηκε ότι είχε κάνει την εν λόγω ανάρτηση, χαρακτηρίζοντας όσα του αποδίδονται ως αναληθή.

«Κύριε Μαρινάκη, όταν λέγατε στο Twitter ότι θέλετε να σκοτώσετε τον Αλέξη Τσίπρα, ήσασταν άλλος Μαρινάκης ή όχι;», τον ρώτησε ο Κώστας Μπάρκας, με τον Παύλο Μαρινάκη να απαντά: «Ε καλά τώρα. Αυτό δεν έχει ειπωθεί ποτέ».

«Έχει γραφτεί στο Twitter», επανήλθε ο Άρης Μπάρκας. Και ήσασταν τότε γραμματέας της ΔΑΠ και τώρα πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Θέλετε ακόμα να σκοτώσετε τον Αλέξη Τσίπρα; Αυτός είναι ο πολιτικός σας σεβασμός προς τον πρωθυπουργό της χώρας;», ρώτησε εκ νέου ο Άρης Μπάρκας για να λάβει την εξής απάντηση:

«Όχι δεν το είπα, σε καμία περίπτωση. Σέβομαι απολύτως τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και το επαναφέρουν συνεχώς. Έχω απαντήσει σε συνέντευξη ότι δεν υπάρχει αυτό το tweet στο προφίλ μου, προφανώς και είμαι εντελώς αντίθετος σ’ αυτήν τη λογική. Μιλάτε για το 2012. Να σας πω την αλήθεια το 2012 δεν μπορώ να θυμηθώ ακριβώς τι έχω πει, έχω απαντήσει με ειλικρίνεια, το καταδικάζω πλήρως.. είμαι εντελώς απέναντι»

«Συγχαρητήρια», είπε δηκτικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με τον γραμματέα της ΝΔ να απαντά: «Το να απολογούμαι κύριε Μπάρκα για το τι είχα απαντήσει, που δεν το θυμάμαι καν να υπάρχει στο προφίλ μου…»

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Παύλος Μαρινάκης διερωτήθηκε on air περί της ύπαρξης του επίμαχου tweet, καθώς πριν τον Κώστα Μπάρκα, είχε τοποθετηθεί ο Νάσος Ηλιόπουλος, το 2022.
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter