Εξέλεξαν πρόεδρο στον Σύνδεσμο Ύδρευσης δήμων Μεσσηνίας τον κατηγορούμενο πρώην βουλευτή της ΧΑ Δ. Κουκούτση

Ο κατηγορούμενος στη δίκη της Χρυσής Αυγής πρώην βουλευτής Δ. Κοκούτσης

Ο δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας από τη μειοψηφία, πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής και κατηγορούμενος στη δίκη της νεοναζιστικής οργάνωσης Δημήτρης Κουκούτσης εξελέγη την Τρίτη 15 Οκτωβρίου, όπως αναμενόταν μετά τη συμφωνία συνεργασίας με το δήμαρχο, πρόεδρος του Συνδέσμου Υδρευσης των Δήμων Καλαμάτας, Μεσσήνης και Δυτικής Μάνης.

Να σημειωθεί ότι ο Κουκούτσης απολογείται την Πέμπτη στο Εφετείο Αθηνών στη δίκη που πραγματοείται εκεί. Αντιπρόεδρος εξελέγη ο αντιδήμαρχος Δυτικής Μάνης Χρήστος Λυμπερέας.

Ο Δ. Κουκούτσης πήρε 8 ψήφους και τον ψήφισαν οι 6 σύμβουλοι (μαζί με τον εαυτό του) της δημοτικής παράταξης Καλαμάτας, ο Χρ. Λυμπερέας και ένας σύμβουλος από τη δημοτική αρχή Μεσσήνης ή ο Λεωνίδας Λιάππας, σύμβουλος Καλαμάτας από την παράταξη της Μαρίας Οικονομάκου.

Υποψήφιος για τη θέση του προέδρου ήταν και ο δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας Δημήτρης Φαββατάς, από τη μείζονα μειοψηφία (παράταξη Κοσμόπουλου) και πήρε 4 ψήφους. Τον ψήφισαν και οι άλλοι 2 σύμβουλοι των μειοψηφιών του Δήμου Καλαμάτας (παρατάξεις Τζαμουράνη, Μάκαρη) και ο σύμβουλος Μεσσήνης Ντίνος Μπουρίκας, από τη μείζονα μειοψηφία (παράταξη Τσώνη).

Λευκό ψήφισαν ή δύο σύμβουλοι της δημοτικής αρχής Μεσσήνης ή ένας απ’ αυτούς και ο Λ. Λιάππας από την Καλαμάτα.

Στην Εκτελεστική Επιτροπή του Συνδέσμου εξελέγησαν ο αντιδήμαρχος Καλαμάτας Γιώργος Φάβας και ο σύμβουλος Παντελής Δρούγας.

Πηγή: left.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.