Εξελίξεις στην εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν: Ταυτοποιήθηκε ως ύποπτος Γερμανός παιδόφιλος

Εξελίξεις στην εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν: Ταυτοποιήθηκε ως ύποπτος Γερμανός παιδόφιλος

Δεκατρία χρόνια μετά της εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν στην Πορτογαλία σε ηλικία μόλις 3 ετών οι αρχές έκαναν έναν σημαντικό βήμα στην υπόθεση η οποία μέχρι σήμερα αποτελεί άλυτο μυστήριο για το τι συνέβη στην μικρή.

Οι έρευνες των αρχών τους οδήγησαν σε έναν 43χρονο σεσημασμένο παιδόφιλο ο οποίος είχε καταδικαστεί δύο φορές για σεξουαλικές επαφές με κορίτσια.

«Σε σχέση με την εξαφάνιση της μικρής Βρετανίδας Μαντλίν Μπεθ Μακάν, ηλικίας 3 ετών εκείνη την εποχή (…), το υπουργείο δημόσιας τάξης του Μπραουνσβάιγκ διεξάγει έρευνα σχετικά με έναν Γερμανό υπήκοο ηλικίας 43 ετών που θεωρείται ύποπτος για φόνο», λέει η γερμανική αστυνομία της Γερμανίας σε δελτίο τύπου.

Ο 43χρονος σύμφωνα με γερμανική εφημερίδα εκτίει ποινή κάθειρξης επτά ετών για τον βιασμό μιας 72χρονης Αμερικανίδας δύο χρόνια πριν την εξαφάνιση της Μαντλίν.

Άλλες πληροφορίες από γερμανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο 43χρονος έκανε διακίνηση ναρκωτικών και διαρρήξεις σε δωμάτια ξενοδοχείου και τουριστικά καταλύματα στην περιφέρεια Αλγκάβρε στην οποία ζούσε από το 1995 έως το 2007.

Οι Γερμανοί ερευνητές είχαν «στενή συνεργασία» με τους Βρετανούς και Πορτογάλους συναδέλφους τους προκειμένου να καταφέρουν βρουν αυτόν τον νέο ύποπτο.

Όπως αποκάλυψαν Βρετανοί αστυνομικοί ο 43χρονος είχε μια συνομιλία 30 λεπτών περίπου μια ώρα πριν την απαγωγή της Μαντλίν με ένα άτομο που χρησιμοποιούσε πορτογαλικό αριθμό και θεωρείται «βασικός μάρτυρας» και όχι ύποπτος.

Ο Γερμανός αρχικά δεν ήταν στη λίστα των 600 υπόπτων που είχε αρχικά συντάξει η ειδική ομάδα της βρετανικής αστυνομίας που ασχολείται με τη μυστηριώδη εξαφάνιση της Μαντλίν και για πρώτη φορά «εμφανίστηκε στο ραντάρ» το 2017 όταν έγινε έκκληση για νέες πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter