Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Αισιοδοξία στη Μεσογείων

Εξελίξεις στο Mega: Τα «βρήκαν» μέτοχοι και τράπεζες – Αγώνας δρόμου για τον διαγωνισμό των αδειών

Ο μεγαλομέτοχος του Μega Γιάννης Βαρδινογιάννης ενημέρωσε την Τρίτη τους εργαζομένους ότι υπάρχει προφορική συμφωνία των μεγαλομετόχων του καναλιού με τις τέσσερις τράπεζες και αναμένεται η έγκριση της από τα ΔΣ των τραπεζών.

Η συμφωνία χαρακτηρίζεται ικανοποιητική και για τις δύο πλευρές και οι τράπεζες είναι πλήρως καλυμμένες, καθώς οι μέτοχοι δέχθηκαν τα αιτήματά τους προκειμένου να επαναλειτουργήσει το κανάλι.

Ενδεικτικό του σημερινού καλού κλίματος μετά την εμπλοκή της προηγούμενης εβδομάδας είναι το γεγονός ότι στη σημερινή συνάντηση των μετόχων με τους τραπεζίτες, όλοι οι αντιπρόσωποι των τραπεζών έδωσαν το «ΟΚ» για την προφορική συμφωνία.

Όσο για το θέμα της μισθοδοσίας ο κ. Βαρδινογιάννης τόνισε πως υπάρχει θετική διάθεση από τους μετόχους για την καταβολή του Δώρου των Χριστουγέννων αλλά για την καταβολή ενός επιπλέον μισθού.

Δεδομένου πάντως του γεγονότος ότι έχει δημοσιευτεί στο ΦΕΚ η προκήρυξη για τις τηλεοπτικές άδειες, οι ημερομηνίες είναι πιεστικές και οι τράπεζες θα πρέπει να δράσουν άμεσα.

Για το μεσημέρι της Τετάρτης (13:30) έχει προγραμματιστεί γενική συνέλευση των εργαζομένων στο Mega τόσο για να ενημερωθούν ως προς τις εξελίξεις όσο και για να αποφασίσουν αν θα συνεχίσουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις και το μπλοκάρισμα των διαφημιστικών μηνυμάτων.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.