Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Βγήκε η γνωμάτευση

Εξεταστική για την Υγεία: Αναγκασμένος να καταθέσει ο υπόδικος Παπαδημητρίου

Καμία δικαιολογία και πρόφαση δεν μπορεί να επικαλεστεί πλέον ο υπόδικος πρώην διευθυντής του ΚΕΕΛΠΝΟ για να μην καταθέσει αυτή την εβδομάδα στην Εξεταστική Επιτροπή για τα σκάνδαλα στην Υγεία.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, έφτασε στην Εξεταστική Επιτροπή η ιατρική γνωμάτευση που διαβεβαιώνει ότι ο Θεόδωρος Παπαδημητρίου μπορεί να υποστεί τη «βάσανο της κατάθεσης». Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τελέστηκε και σχετική ιατρική εξέταση προκειμένου να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για το κατά πόσο δύναται να παραστεί ως μάρτυρας.

Ο υπόδικος πρώην διευθυντής του ΚΕΕΛΠΝΟ αρχικά είχε επικαλεστεί το δικαίωμα της σιωπής λόγω του ότι διώκεται για υποθέσεις που αφορούν την Εξεταστική Επιτροπή κι όταν το επιχείρημα αυτό κατέπεσε, προφασίστηκε λόγους υγείας για να αποφύγει την κατάθεση. Πλέον, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, αν και πάλι ο κ. Παπαδημητρίου αρνηθεί να προσέλθει, τότε θα διαταχθεί από το προεδρείο της Εξεταστικής Επιτροπής η βίαιη προσαγωγή του.

Αξίζει να προστεθεί πως ο πρώην διευθυντής του ΚΕΕΛΠΝΟ ήταν πρωταγωνιστής στις συνομιλίες που είχε αποκαλύψει το Documento μεταξύ άλλων με τον διευθυντή του γραφείου του τότε υπουργού Υγείας, Άδωνη Γεωργιάδη, οι οποίες αφορούσαν διορισμούς και εξυπηρετήσεις. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.