Εξεταστική επιτροπή: Στοχοποιούν τους εργαζόμενους στο Documento για άρνηση του ιού

Εξεταστική επιτροπή: Στοχοποιούν τους εργαζόμενους στο Documento για άρνηση του ιού

Οι βουλευτές της ΝΔ Ανδρέας Νικολακόπουλος και Γιάννης Μελάς, επανέλαβαν σήμερα με τρόπο σχετικά κεκαλυμμένο αλλά έχοντας πλήρη γνώση του ψεύδους το οποίο δημοσίως ξεστομίζουν, ότι το Documento, δηλαδή αυτονοήτως και οι δημοσιογράφοι που εργάζονται σε αυτό, αμφισβητούν τον κορονοϊό.

Τους προκαλώ να υποδείξουν μία μόνο περίπτωση που η εφημερίδα στήριξε μια τέτοια θέση. Όχι δεύτερη, μία μόνο. Αν δεν το πράξουν (που δεν θα το πράξουν, πρώτον γιατί δεν υπάρχει καμία και δεύτερον διότι δεν συμμετέχουν στην εξεταστική επιτροπή για να αναζητήσουν την αλήθεια, αλλά για να τη συγκαλύψουν) είναι κοινοί συκοφάντες. Κρυπτόμενοι πίσω από την ασυλία τους και γνωρίζοντας προφανώς ότι δεν θα χρειαστεί να λογοδοτήσουν για τα ψεύδη που επαναλαμβάνω πως συνειδητά αναπαράγουν, λασπολογούν σε βάρος εργαζομένων χωρίς να τους καίγεται καρφί.

Μα δεν ντρέπονται έστω και λίγο οι αήθεις να συκοφαντούν κατ’ αυτόν τον χυδαίο τρόπο εργαζόμενους μόνο και μόνο για να καλύψουν τη δυσωδία που αποπνέουν οι πρακτικές Πέτσα και Μητσοτάκη; Δεν κοκκινίζουν μια στάλα για την αθλιότητα που διαπράττουν όχι σε βάρος ενός αντιπαθούς στους ίδιους εκδότη, αλλά σε βάρος εργαζόμενων; Συγχωρήστε μου την ένταση, αλλά τη δημοσιογραφική ηθική μας και μάλιστα σε μια τόσο σοβαρή υπόθεση όπως η πανδημία, δεν επιτρέπω σε απολύτως κανέναν να την αμφισβητεί. Φτου σας, χυδαίοι.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter