Εξεταστική: Η ΝΔ βάζει πλάτη στην εταιρία που εμπορεύεται το Predator

Εξεταστική: Η ΝΔ βάζει πλάτη στην εταιρία που εμπορεύεται το Predator

Κάλυψη παρέχει η πλειοψηφία στην εταιρία που εμπορεύεται το κακόβουλο λογισμικό που παραλίγο να παγιδεύσει το κινητό του Ν. Ανδρουλάκη, αλλά τα κατάφερε με τις συσκευές των Χρ. Σπίρτζη και Θ. Κουκάκη.

Συγκεκριμένα, η εκπρόσωπος της Intellexa, Σάρα Χαμού, ενημέρωσε τα μέλη της Εξεταστικής ότι αδυνατεί να καταθέσει διότι βρίσκεται στο εξωτερικό.

Αντί τα μέλη της ΝΔ να επιμείνουν στην ανάγκη να παραστεί η Σ. Χαμού προκειμένου να αποσαφηνιστεί ότι κυβέρνηση και ΕΥΠ δεν έχουν καμία σχέση με το Predator, έφτασαν -σύμφωνα με τις πληροφορίες- στο σημείο να απορρίψουν την πρόταση του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ για εξέταση της μάρτυρα μέσω συστήματος τηλεδιάσκεψης.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, η συμπολίτευση διευκόλυνε σε τέτοιο βαθμό την εκπρόσωπο της διαβόητης εταιρίας που διέταξε και αποφάσισε η κατάθεση να γίνει μέσω γραπτών ερωτημάτων που… θα απαντηθούν από τη μάρτυρα.

«Πρόκειται για μια ακόμα απόδειξη της οργανωμένης συγκάλυψης από τη ΝΔ» συμπέραναν καλά ενημερωμένες πηγές και πρόσθεσαν: «Μας επιτρέπεται, πλέον, να υποθέσουμε ότι η ΝΔ είναι σε συννενόηση με την Intellexa».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter