Εξετάζεται το αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα για τη μεταγωγή του στον Κορυδαλλό

Εξετάζεται το αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα για τη μεταγωγή του στον Κορυδαλλό

Σήμερα Παρασκευή αναμένεται να αποφασίσει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Λαμίας για το αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα για μεταγωγή του στις φυλακές Κορυδαλλού.

Οι συνήγοροί του Δημήτρη Κουφοντίνα, Ιωάννα Κούρτοβικ και Θέμης Σοφός θα περιμένουν την απόφαση του Πλημμελειοδικείου για το αίτημα μεταγωγής του στον Κορυδαλλό.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη απορρίφθηκε ομόφωνα το αίτημα για διακοπή εκτέλεσης της ποινής του από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας. Ο ίδιος διαμήνυσε μέσα από τη ΜΕΘ που βρίσκεται στο νοσοκομείο Λαμίας μετά την απόφαση: «Συνεχίζω την απεργία πείνας μέχρι να ακυρωθεί η παράνομη μεταγωγή μου στον Δομοκό και να με μεταφέρουν στον Κορυδαλλό, όπως προβλέπει ο νόμος τους, που τον ψήφισαν ειδικά για μένα. Πολιτική είναι η απόφαση της μεταγωγής μου στον Δομοκό, πολιτικά να το λύσουν».

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας συνεχίζει για 56 ημέρες την απεργία πείνας με τον γιατρό Αναπληρωτή Διευθυντή της ΜΕΘ Εντατικολόγο Χρήστος Γεωργιάδης, να επισημαίνει πως οι ζωτικές του λειτουργίες βρίσκονται σε οριακό σημείο. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter