Εξετάζονται νέα μέτρα για τη Θεσσαλονίκη με απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 21.00

Εξετάζονται νέα μέτρα για τη Θεσσαλονίκη με απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 21.00

Μέσα στην ημέρα ενδέχεται σύμφωνα με πληροφορίες, να ανακοινωθούν νέα αυστηρότερα μέτρα για τη Θεσσαλονίκη, καθώς η κατάσταση διαφαίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη.

Με την κυβερνητική αποτυχία στη διαχείριση της κρίσης να είναι κάτι παραπάνω από προφανής καθώς η κατάσταση στις ΜΕΘ είναι ασφυκτική και τα νοσοκομεία βρίσκονται στα όρια τους, ενώ, η θετικότητα στο πληθυσμό έχει ανέβει στο 32% και τα λύματα της πόλης «δείχνουν» αυξητική τάση στην εξέλιξη της πανδημίας, νέα μέτρα για αυστηρότερο lockdown εξετάζονται για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού στη Θεσσαλονίκη.

Την κρισιμότητα της κατάστασης μαρτυρά και η επίσκεψη του Βασίλη Κικίλια στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος ανακοίνωσε πως άλλες 50 κλίνες ΜΕΘ, πέρα από τις 50 που είχε πει χθες, θα ανοίξουν έως την Κυριακή σε νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι αυξημένες πιέσεις που δέχεται το σύστημα υγείας.

Τις τελευταίες ώρες, αναστάτωση φαίνεται να επικρατεί στο Μαξίμου, όπου, σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαρρέονται, ενδέχεται να υπάρξει ανακοίνωση για αυστηρότερα μέτρα ακόμα και εντός της ημέρας.

Τα μέτρα που εξετάζονται, είναι τα εξής:

– κλείσιμο νηπιαγωγείων και δημοτικών

– απαγόρευση κυκλοφορίας τη νύχτα – κατά πάσα πιθανότητα 9 το βράδυ με 5 το πρωί

-περιορισμός χρήσης sms μέσω του 13033 για τις μετακινήσεις

– αυστηρότεροι έλεγχοι στην μετακίνηση των πολιτών

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter