«Εχετε κάνει κράτηση για το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος;»

«Εχετε κάνει κράτηση για το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος;»

Αν η συγκεκριμένη ερώτηση γινόταν μέχρι τώρα σε κέντρα διασκέδασης και εστιατόρια, πλέον θα γίνεται από τους υπεύθυνους ασφαλείας στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Η πανδημία της σύγχρονης εποχής και οι συνέπειες της θέτουν νέους κανόνες για την προστασία της υγείας του προσωπικού και των επισκεπτών στον δημοφιλή προορισμό. Για να αποτραπεί ο συνωστισμός στα σημεία εισόδου, αλλά και στους υπόλοιπους υπαίθριους χώρους, οι επισκέψεις θα επιτρέπονται μόνο μετά από προεγγραφή σε ηλεκτρονική πλατφόρμα. Η ύπαρξη προεγγραφής θα ελέγχεται σε τρεις πύλες – σημεία ελέγχου. Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος χωρίς προεγγραφή ακόμη και αν τη συγκεκριμένη ώρα υπάρχουν «κενές θέσεις» στις προεγγραφές. Με τον τρόπο αυτό δεν θα υπάρχει κανένα κίνητρο για τη δημιουργία σειράς αναμονής.

Από τον κανόνα της προεγγραφής θα εξαιρούνται μόνον οι άνω των 65 ετών, τα ΑμεΑ και οι έγκυοι, για τους οποίους η πρόσβαση θα είναι ελεύθερη, με έλεγχο, αν χρειασθεί, της ηλικίας, κάρτας ΑμεΑ κλπ. Για τις συγκεκριμένες αυτές ομάδες θα αποφεύγεται η καθυστέρηση στην είσοδο.

Το άνοιγμα του Πάρκου και των υπόλοιπων υπαίθριων χώρων του ΚΠΙΣΝ θα γίνει την επόμενη εβδομάδα. Θα προηγηθεί ανακοίνωση στον ιστότοπο του ΚΠΙΣΝ με τις λεπτομέρειες του συστήματος προεγγραφών, με την ανακοίνωση της ημέρας και ώρας για τις πρώτες προεγγραφές, των σημείων εισόδου και όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζουν οι επισκέπτες.

Αντί επιλόγου, παραθέτουμε το κλείσιμο της σχετικής ανακοίνωσης του γραφείου τύπου του ΚΠΙΣΝ. «Αισιοδοξούμε και ανυπομονούμε η πορεία της δημόσιας υγείας στη χώρα μας να συνεχίσει να βελτιώνεται ώστε να μπορέσουμε σύντομα να χαλαρώσουμε ή και να καταργήσουμε τους περιορισμούς για να υποδεχθούμε και πάλι το κοινό όπως ακριβώς πριν μερικούς μήνες».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter