Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Έχετε παράπονα από την κυβέρνηση; Πείτε τα στον… Φλαμπουράρη!

Η επίλυση των προβλημάτων των πολιτών και η βελτίωση της καθημερινότητας είναι το μέλημα της δημιουργίας ηλεκτρονικής σελίδας αλλά και τηλεφωνικών γραμμών μέσω των οποίων η κυβέρνηση και το γραφείο του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη ζητεί από τους πολίτες να εκφράσουν τις ανησυχίες και τα παραπονά τους σχετικά με την κρατική δομή και λειτουργία.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Απευθυνόμαστε σε όλους τους πολίτες και ζητάμε τη συμβολή τους για να βελτιώσουμε όσα μας δυσκολεύουν στην καθημερινή μας ζωή και κυρίως στην επαφή με το σύνολο της κρατικής δομής και λειτουργίας.

Παρακαλούμε η επικοινωνία να γίνεται:

· στην ηλεκτρονική σελίδα: kathimerinotita.gov.gr

(μέσω υποβολής φόρμας)

· στην ηλεκτρονική διεύθυνση: kathimerinotita@ypep.gr

Καθώς επίσης και στα παρακάτω:

· Στα τηλ: 2103385314,φαξ: 2103385317, email: a.flampouraris@parliament.gr

· Στα τηλ: 2103385305, φαξ: 2103385210, email: ypep.co@ypep.gr

· Στα τηλ: 2103385100, φαξ: 2103385109, email: ypep.co@ypep.gr

θα είναι το κύριο μέλημά μας και ταυτόχρονα η αξιολόγηση, η ομαδοποίηση και η επεξεργασία ώστε να διερευνήσουμε τις δυνατότητες παρέμβασης και να οδηγηθούμε σε ευρύτερες κυβερνητικές πρωτοβουλίες και δράσεις που θα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής.»

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.