Εξηγήσεις για το πτυχίο του διοικητή της ΕΥΠ ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Εξηγήσεις για το πτυχίο του διοικητή της ΕΥΠ ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Εξηγήσεις από την κυβέρνηση αναφορικά με το θέμα που αποκάλυψε το documentonews.gr, αναφορικά με το πτυχίο του διοικητή της ΕΥΠ, Παναγιώτη Κοντολέων ζητεί σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται σε αυτή, «οι εξηγήσεις που έδωσε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχετικά με τον επικεφαλής της ΕΥΠ, Π. Κοντολέοντα, αποδεικνύονται τουλάχιστον ελλιπείς» και γίνεται λόγος για «σοβαρές αμφιβολίες για το αν και κατά πόσο ο κ. Κοντολέων διαθέτει τα απαραίτητα τυπικά προσόντα που απαιτούνται για την συγκεκριμένη θέση, όπως αναγνωρισμένο τίτλο σπουδών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης».

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται επίσης ότι «η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι υποχρεωμένη να δημοσιεύσει τόσο το πτυχίο του κ. Κοντολέοντα όσο και το πιστοποιητικό αναγνώρισης από τον ΔΟΑΤΑΠ. Σε διαφορετική περίπτωση, οφείλει να παύσει αμέσως τη διαδικασία διορισμού του».

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το δημοσίευμα του documentonews.gr, στην ιστοσελίδα του Διεπιστημονικού Οργανισμού Αναγνώρισης Τίτλου Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (ΔΟΑΤΑΠ) και ειδικότερα στη λίστα με τα αναγνωρισμένα πτυχία πανεπιστημίων του εξωτερικού δεν αναφέρεται πουθενά το τμήμα του πανεπιστημίου που σύμφωνα με την ανακοίνωση της κυβέρνησης διαθέτει ο κ. Κοντολέων και επιλογή του περιβάλλοντος Μητσοτάκη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter