«Εξηγήσεις» Καμμένου για το αυτόφωρο

«Εξηγήσεις» Καμμένου για το αυτόφωρο

Διευκρινίσεις για τη μήνυση που κατέθεσε κατά των δημοσιογράφων Ιωάννη Κουρτάκη και Παναγιώτη Τζένου, επιχείρησε να δώσει νωρίτερα, σε παρέμβασή του σε τηλεοπτική εκπομπή, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ. «Δεν μπορώ να αφήσω απροστάτευτο τον γιο μου, θα στιγματιστεί για μια ζωή», είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος.

Οι δύο δημοσιόγραφοι που συνέληφθησαν χθες με τη διαδικασία του αυτοφώρου, θα δικαστούν σήμερα στις 12:00 στα πλαίσια της ίδιας διαδικασίας.

Όπως προσπάθησε να εξηγήσει ο κ. Καμμένος στο «Καλημέρα Ελλάδα», η μήνυσή του για συκοφαντική δυσφήμιση κατά συρροή και απόπειρα κακουργηματικής εκβίασης, αφορά επιθέσεις των δύο δημοσιογράφων εναντίον του, μέσω του ανήλικου παιδιού του, από τον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά FM 90,1».

«Η σύλληψη δεν αφορά δημοσίευμα, αλλά οι αναφορές στον ανήλικο γιο μου, που δεν έχει ανέβει ποτέ στην Αθήνα, ότι είναι στα Εξάρχεια, ότι είναι αναρχικός, ότι κάνει παρέα με την Ρούπα, ένα παιδί που ετοιμάζεται να πάει στο Πανεπιστήμιο, έγιναν σε δύο ραδιοφωνικές εκπομπές», δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

«Όλο αυτό ξεκίνησε από το θέμα του ΚΕΕΛΠΝΟ και αποφάσισαν, τη μία φορά να φωτογραφίσουν την 4χρονη κόρη μου και τον 8χρονο γιο μου, τους οποίους φωτογράφισαν μέσα στο σπίτι και την επόμενη εμπλέκοντας τον 15χρονο γιο μου», ανέφερε ο Υπουργός Άμυνας που επιχείρησε να δικαιολογήσει το αυτόφωρο:

«Δεν μπορώ να αφήσω απροστάτευτο τον γιο μου, θα στιγματιστεί για μια ζωή. Επειδή είναι γιος μου, τον καταστρέφει για πάντα στη ζωή του», είπε αναφερόμενος στους παραγωγούς της ραδιοφωνικής εκπομπής:

«Το αναφέρει μια μέρα, το αναφέρει δεύτερη, τι να κάνω; Είναι δυνατόν να μη ζητήσω την παρέμβαση της Δικαιοσύνης; Τι μπορεί να κάνει ένας πατέρας για να προστατεύσει το ανήλικο παιδί του;».

Η παρέμβαση του Πάνου Καμμένου έγινε, όπως είπε, για να «καταλάβουν τα κόμματα που εξέδωσαν ανακοινώσεις, ότι δεν πρόκειται για ένα δημοσίευμα, αλλά για ραδιοφωνικές εκπομπές». 

Για την υπόθεση εξέδωσε ανακοίνωση, μεταξύ άλλων και η ΕΣΗΕΑ, εκφράζοντας την έντονη ανησυχία της για το κλίμα που διαμορφώνεται.

Ο Πάνος Καμμένος, προσπάθησε και να δώσει οδηγίες σε «ορισμένους» να «μαζευτούν και να καταλάβουν ότι τα ΜΜΕ έχουν κανόνες ηθικής», σπεύδοντας να υπενθυμίσει πως «για μένα έλεγε ότι ήμουν για τρεις μέρες σουρωμένος, αυτό ξεπερνά την κριτική και είναι συκοφαντικό, όμως το να εμπλέκει ένα ανήλικο παιδί, είναι άλλο».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter