Εξι αγώνες που σήκωσαν τα… ραντάρ της Federbet

Εξι αγώνες που σήκωσαν  τα… ραντάρ της Federbet

Η διεθνής εταιρεία Federbet, που καταγράφει τις «τρελές» μεταβολές στη στοιχηματική ροή ενός αγώνα, προκειμένου οι ποδοσφαιρικές αρχές να διερευνούν στη συνέχεια αν πρόκειται για ύποπτα προς χειραγώγηση ματς ή όχι, ξεχώρισε έξι πολύ πρόσφατες ελληνικές αναμετρήσεις.

Στην σχετική αναφορά της, η εταιρεία κάνει λόγο για περίεργες μεταβολές στη στοιχηματική κίνηση, το στοίχημα «τρελάθηκε» σε πέντε παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς κι ένα ματς πρωταθλήματος, γεγονός που την έκανε να καταγράψει τα ευρήματά της και να τα στείλει στους αρμόδιους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Documento, το ματς πρωταθλήματος στο οποίο η στοιχηματική ροή ξέφυγε κατά πολύ του συνηθισμένου ήταν εκείνο της Κέρκυρας με τον ΠΑΟΚ, στο οποίο οι φιλοξενούμενοι νίκησαν 5-0. Το ίδιο συμπέρασμα προέκυψε και για στους αγώνες Κυπέλλου: Καλλονή – ΠΑΣ 1-3, Πανελευσινιακός – ΠΑΟΚ 0-7, Αναγέννηση Καρδίτσας- Κέρκυρα 0-6, Πανθρακικός – Ατρόμητος 0-3, Πανσερραϊκός-Πανιώνιος 0-3.

Να σημειώσουμε ότι η Federbet δεν αποτελεί επίσημο συνεργάτη της ΕΠΟ και της UEFA, όμως τα ευρήματά της συνήθως επιβεβαιώνονται και από τη Sportradar, την εταιρεία με την οποία είναι συμβεβλημένη και η Ελληνική Ομοσπονδία, γεγονός που δείχνει ότι είναι πιθανόν να σταλούν σε αυτήν, νέοι φάκελοι με ύποπτα παιχνίδια…

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter