Ανάμεσά τους ο Κώστας Σακκάς

Έξι αναρχικοί κρατούμενοι εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στον Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου

Την άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων του απεργού πείνας και δίψας Ντίνου Γιατζόγλου, που βρίσκεται πλέον σε οριακή κατάσταση, ζητούν έξι αναρχικοί κρατούμενοι. 

Ανάμεσά τους και ο Κώστας Σακκάς, που έγινε γνωστός στο πανελλήνιο λόγω της πολυήμερης απεργίας πείνας στην οποία προχώρησε το καλοκαίρι του 2013, καταγγέλλοντας την παράνομη παράταση της προφυλάκισής του πάνω από το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο. 

Στο κείμενο των 6 αναφέρεται:

Ο αναρχικός Ντίνος Γιαγτζόγλου, διανύει την όγδοη ημέρα απεργίας πείνας και τέταρτη ημέρα απεργίας δίψας. Μετά από τις ψευδείς υποσχέσεις του υπουργείου δικαιοσύνης για ικανοποίηση του αιτήματος του την περασμένη Δευτέρα, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για την υγεία και τη ζωή του. Ενώνουμε τις φωνές μας με τον αγώνα αλληλεγγύης στην απεργία πείνας και δίψας του Ντίνου.

Ασπιώτης Παναγιώτης

Πολίτης Δημήτρης

Μιχαηλίδης Γιάννης

Σακκάς Κώστας

Σεϊσίδης Μαριος

Σταμπούλος Αντώνης

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.