Έξι κρούσματα στην ΑΕΚ, αναβάλλεται το ντέρμπι με τον Άρη

Έξι κρούσματα στην ΑΕΚ, αναβάλλεται το ντέρμπι με τον Άρη

Τέσσερις ποδοσφαιριστές και δυο μέλη του τεχνικού τιμ της ΑΕΚ είναι θετικοί στον κορονοϊό, όπως διαπιστώθηκε μετά τα τεστ στα οποία υποβλήθηκε η ομάδα σήμερα το πρωϊ. Αυτό σημαίνει πως οδεύει προς αναβολή το κυριακάτικο παιχνίδι της Ενωσης με τον Αρη στο «Κλ. Βικελίδης».

Η σχετική ανακοίνωση της ΑΕΚ για τα κρούσματα:

«Η ΠΑΕ AEK με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης ανακοινώνει ότι στον έλεγχο ανίχνευσης κορινοϊού, στον οποίο υποβλήθηκαν το πρωί όλα τα μέλη της αποστολής της ομάδας, αμέσως μετά την επιστροφή από την Ουκρανία για τον αγώνα του Europa League με τη Ζόρια, δύο μέλη του τεχνικού επιτελείου και τέσσερις ποδοσφαιριστές βρέθηκαν θετικοί στον ιό Covid-19.

Οι ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν θετικοί είναι οι Πέτρος Μάνταλος Στράτος Σβάρνας, Γεβχέν Σάκχοφ και Νασίμ Χνιντ.

Η ΠΑΕ AEK, ακολουθώντας πιστά τα όσα προβλέπονται στο υγειονομικό πρωτόκολλο, ενημέρωσε τoυς αρμόδιους φορείς, τη Super League και προέβη ήδη σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες.

Τα έξι μέλη της ομάδας μας έχουν ήδη ενημερωθεί και απομονωθεί και θα ακολουθήσει μέσα στο προβλεπόμενο διάστημα και νέος έλεγχος τόσο του ποδοσφαιρικού τμήματος όσο και των υπόλοιπων μελών, που ακολούθησαν την αποστολή για τον αγώνα με τη Ζόρια. Η σημερινή προπόνηση της ομάδας στα Σπάτα αναβλήθηκε. Ευχές σε όλους για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα Σπάτα από σύσσωμη την κιτρινόμαυρη οικογένεια».

Θετικός στον κορονοϊό έχει βρεθεί και ο Μιχάλης Μπακάκης και γι’ αυτό δεν αγωνίστηκε στο ματς με την Ζόρια. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter