Εξι προϋποθέσεις από την FIFA για να πάρει λεφτά η ΕΠΟ

Εξι προϋποθέσεις από την FIFA για να πάρει λεφτά η ΕΠΟ

Σε μνημονιακό καθεστώς μπαίνει ξανά η ΕΠΟ από FIFA και UEFA προκειμένου να εκταμιευτούν στο ταμείο της, περίπου 6 εκατ ευρώ για την ανάπτυξη του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τα οποία θα μπορέσει να πάρει αν τηρηθούν κάποιες προϋποθέσεις. Ποιες είναι αυτές;

Αρχικά ο Ζόραν Λάκοβιτς γραμματέας των Διεθνών Ομοσπονδιών, στην επιστολή του προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, την οποία δημοσίευσε το μπλογκ «Δικογραφίες» αναφέρεται στη εκφράζεται μεγάλη ανησυχία για την οικονομική κατάσταση και την οικονομική Διαχείριση της ΕΠΟ και στη συνεχεια αναφέρει τις προϋποθέσεις για την εκταμίευση των χρημάτων. Οι προϋποθέσεις είναι:

1) Να δημιουργηθεί ένας online τραπεζικός λογαριασμός μέχρι το τέλος του 2019, όπου θα πραγματοποιούνται από εκεί όλες οι πληρωμές που σχετίζονται με το πρόγραμμα.

2) Να τηρηθεί όλη η λογιστική παρακολούθηση μέσω ειδικού μηχανογραφικού συστήματος και να εκπαιδευθεί ανάλογα το προσωπικό του λογιστηρίου μέχρι 31/1/2020.

3) Να καθοριστεί μία νέα τυποποιημένη πολιτική σχετικά με τις διαδικασίες εγκρίσεων και πληρωμών του προγράμματος.

4) Η Γ.Γ. της ΕΠΟ να αναφέρει τακτικά και με πλήρη διαφάνεια στην Εκτελεστική Επιτροπή όλα τα οικονομικά θέματα που σχετίζονται με το πρόγραμμα.

5) Αναδιάρθρωση του Οικονομικού τμήματος και διορισμός ενός ειδικού CFO

6) Να διοριστεί αν είναι απαραίτητο εξωτερικός ειδικός σύμβουλος

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter